— Юрій Миколайович, сьогодні перед грою ви вручили пам’ятну футболку Сергію Логінову, який першим в історії клубу провів сто офіційних матчів. Що йому казали?

 

— Якщо говорити про наших стовпів, таких, як Сергій Логінов, Сергій Кравченко, Ігор Когут, що пройшли з нами весь шлях від Другої ліги і вже другий сезон грають в УПЛ – усі вони стовпи, на кому ми будували команду. Я подякував сьогоднішньому капітану, який виводив команду на поле, як захиснику, борцю, справжньому стрижню команди за те, що ці чотири роки були дуже продуктивними, незважаючи ні на які проблеми. Без Логінова, мабуть, команда не була б такою, якою вона є. Це перше. По-друге, пам’ятаєте після минулої гри ми казали про «хімію»? І ось ця «хімія» почала працювати, з чим я і хочу привітати усіх вболівальників з міста Дніпра. У нас зараз є серйозний рух у бік перемог.  І нехай це тільки перша перемога у поточному чемпіонаті, але вона не буде єдиною, і моя мрія про гімн Ліги Чемпіонів на «Дніпро-Арені» здійсниться, як найскоріше.

 

— Не було сьогодні глядачів на стадіоні, але журналісті, офіційні особи, проводжали команду оплесками. Що ви відчували у ту мить?

 

— А хіба ви не чули, як я кричав (посміхається)? Сьогодні на полі була КОМАНДА, яка домінувала практично в усіх компонентах гри. І ми не просто переграли «Десну» — учасника Ліги Європи, ми сьогодні були набагато сильнішими за чернігівців.

 

— А що вас більш за все турбувало під час гри?

 

— У мене в команді є один футболіст, до якого я ставлюся, як до дитини з першого дня, як він прийшов у команду – це Сашко Назаренко. І після того, які він забив перший наш гол на самому початку матчу, суперники почали бити його по ногах. Повірте, мені дуже хотілося вискочити на поле і відповісти за нього.  Але він все це витримав, зчепивши зуби дограв матч, і ось зараз я його привітав окремо і подякував за гру. Нажаль, у нашому футболі є недоліки – ті хто добре бігає і гарно грає, вони багато отримують по ногах. Дай Бог, Сашку, футбольного щастя. Я переконаний, що він стане гравцем екстра-класу національної збірної України.

 

Пресслужба СК «Дніпро-1»