— Наскільки сьогоднішній результат вас розчарував?

 

— По-перше, хочу привітати «Колос» — вони заслужено перемогли, ну, а що стосується нашої команди, то тепер чітко видно над чим слід працювати у першу чергу. Взагалі, футбол був непоганий, але ми власні моменти не реалізовуємо, а суперник свої напів-моменти  використовує. Десь, щось, треба міняти. Як раз до 22 серпня у нас є час попрацювати над власними помилками, щоб вони не повторювалися.

 

Я хочу вибачитися перед нашими вболівальниками. На жаль, у цьому році ми не зуміли подарувати Лігу Європи для мого улюбленого міста. А на наступний сезон завдання, яке буде ставитися перед командою – це пряме потрапляння до Ліги Європи. Знаєте, цим складом ми граємо десь матчів 20, і, можливо, до них ставили дещо завищені вимоги і я, і вболівальники, але награвання команди і її навчання – це досить довгий процес. Тому, хочу сказати, нашим вболівальникам, що, повірте, у наступному сезоні, ми вас не підведемо. Чекаємо вас на стадіоні! І дуже хочу подякувати усім нашим вболівальникам, які приїхали до Києва нас підтримати, але команда не порадувала їх результатом.


— Яка зараз атмосфера в роздягальні і що сказали хлопцям?

 

— Ну, давайте залишимо за кадром те, що я сказав, але атмосфера, на жаль, там досить гнітюча. Але, вважаю, ми з цього вийдемо. Хочу, щоб дніпровські вболівальники вибачили футболістів, адже ми зараз дійсно створюємо новий колектив. Коли читаєш те, що пишуть вболівальники на сайтах, хочу їм сказати – дайте шанс Дмитру Михайленку врешті-решт створити нормальну команду. Зараз у нас є все для цього. З минулого сезону ми зробимо необхідні висновки, і у подальшому таких дитячих помилок робити не будемо.