— Безумовно, ми сьогодні розчаровані і розраховували на інший результат. На жаль, нам не вдалося пройти далі. Хочу привітати команду «Колос» з перемогою і побажати їм вдачі надалі. Щодо нашої команди, то ми вийшли з настроєм грати агресивно і володіти перевагою, але ключовим фактором гри стали два швидких голи суперника в середині першого тайму, після чого ми втратили впевненість.  Був момент на початку другого тайму, коли нам вдалося відіграти один м’яч, але, знову таки, далі був швидко пропущений гол, після якого ми важко відновлювалися. Звичайно, пропускаючи у матчах плей-офф чотири м’ячі, дуже важко розраховувати на успіх.

 

— Чому перед цим матчем ви віддали перевагу на позиції голкіпера Кліщуку?

 

— І Андрій Кліщук, і Валерій Юрчук, на мій погляд, гравці одного рівня, тому сьогодні було таке тренерське рішення. Мені здається, що помилок Андрій не припускався, треба передивитися голи. З тренерської лави важко було сказати, що він винен у голах – в одному епізоді був рикошет, в іншому удар у кут, так що тут важко щось коментувати.

 

— Для команди вже сезон завершено. Можете підвести деякі підсумки?

 

— Два роки тому ми грали у Другій лізі і знаходились у тій же роздягальні (це матч за перше місце у Другій лізі проти «Агробізнесу» — прим. пресслужби СК «Дніпро-1»), і для молодого клубу, який за такий короткий термін пройшов шлях до матчів плей-офф до Ліги Європи  — це велика подія.  Сезон можна оцінити суперечливо. З одного боку, ми і набралися досвіду, а з іншого — до нас прийшло багато гравців і у минуле міжсезоння, і рік тому, тому зараз ми ще у процесі побудови команди. Тому сезон можна оцінити, як нормальний. Ми становимося сильніше, як команда, якщо говорити про якість гри. Але для того, щоб ставити перед собою більш серйозні завдання, нам треба ставати ще сильнішими.

 

— Як команда проведе міжсезоння?

 

— Зараз ми відпочинимо, залижемо рани. Є група футболістів, які грають із мікропошкодженнями, і нам треба поставити їх на ноги, а міжсезоння дуже коротке. Будемо готовитися на у себе базі в Дніпрі, а розпочнемо підготовку за тиждень.