8 лютого. 14.00 Сіде. Контрольний матч.
СК Дніпро-1 — СВ Рід (Рід-на-Інкрайсі, Австрія) 1:2 (1:1)

СК Дніпро-1 1 тайм: 33. Юрчук, 22. Чеботаєв, 3. Сафронов, 15. Логінов, 11. Шаповал, 4. Кравченко, 25. Когут, 18. Сніжко, 77. Чичиков, 24. Назаренко (99.Беєляєв,44), 20. Куліш.
2 тайм: 81.Бабічин, 10. Бровченко, 71. Лопирьонок, 28. Очігава, 8. Польовий, 7. Литвиненко, 21. Загальський, 89. Панасенко, 17. Кузик, 99. Бєляєв, 27. Яворський (19.Хучбаров,87)
Запасні: 31. Кліщук, 45. Ярмолюк, 44. Батагов, 9. Романюк.
СВ Рід: 25. Крьодль, 14. Боатенг, 28. Райфельцхаммер, 6. Ройнер, 18. Шилінг, 22. Гргіч, 4. Цігль, 31. Такугнаді, 7. Елнер, 11. Майєр, 19. Печірєп.
Запасні: 61. Дмітрович, 9. Лубега, 10. Вайсмєйер, 13. Кєрхє, 15. Крьойпфль, 17. Грюль, 21. Кахріманович, 23. Грабнер.
Голи: Чичиков (17) — Райфельцхаммер (4), Печіреп (89)


Склад дніпрян у першому таймі дуже нагадав той, яким спортклубівці проходили осінню частини чемпіонату — хіба що у центрі захисту компанію Логінову склав Сафронов, але і його важко назвати в нашій команді новачком. Кремезні австрійці предстали міцною командою, за стилем гри нагадавши вдосконалену Волинь кращих часів. Рід у першу чергу розраховував на стандарти і вже перший кутовий приніс їм успіх — Райфельцхаммер завершив класичну комбінацію з подачею на ближній кут воротарської, і подальшим продовженням вздовж воріт.

 

Пропущений гол не сильно подіяв на дніпрян, які запропонували супернику свій футбол з довгим триманням м’яча, намагаючись низом доставляти сферу до воріт суперника. Перший небезпечний момент біля воріт австрійців виник на 11-й хвилині, після того, як Кравченко вивів на удар Когута, але той з розвороту пробив поруч із дев’яткою. Проте, невдовзі дніпряни провели просто яскраву комбінацію, в якій взяли участь фактично півкоманди, а у підсумку все завершилося трикутником Куліш-Назаренко-Чичиков, в результаті чого Олексію залишалося вразити порожні ворота з кількох метрів. Одразу спортклубівці розігрують кутовий, і Когут підправляє м’яч п’ятою, але вище воріт. На це австрійці відповіли потужним ударом метрів з 20-ти і тепер вже Юрчук у красивому стрибку переводить м’яч на кутовий.

 

Наступний гострий момент створюють вже спортклубівці, при чому зі стандарту — Кравченко подав зі штрафного, а Логінов пробив з близької відстані вище воріт. Далі на полі було чимало стиків, що перевело зустріч у нервову площину. Австрійці нерідко переходили межу дозволеного, а особливо діставалося Логінову, Чичикову і Назаренку — останній взагалі залишив поле не дочекавшись свистка на перерву. Ну а ближче до завершення тайму команди обмінялись гострими випадами: австрійці ледве не скористалися помилкою Юрчука, але на наше щастя м’яч перелетів ворота після удару суперника, на що дніпряни відповіли небезпечним ударом Кравченко зі штрафного, проте м’яч ліг на сітку зверху воріт.

 

У другому таймі дніпряни повністю оновили склад (Бєляєв з’явився на полі замість Назаренко ще до перерви), вийшли новачки, тому гравцям доводилося налаштовуватися один до одного вже впродовж гри. Хоча навіть за таких умов спортклубівцям іноді вдавалося непогано комбінувати, хоча і без особливої гостроти, а з моментів у другому таймі біля воріт австрійців можна згадати удар Кузика з вбивчої відстані вище поперечини. Рід грав гостріше, і окрім вже традиційних стандартів мав чудову можливість забити після виходу сам на сам, але тут відмінно зіграв Бабічин, який перевів м’яч на кутовий, а на 80-й хвилині австрійці навіть забили, проте з офсайду. Гра вже котилася до досить закономірної нічиєї, але за хвилину до фінального свистку Ріду вдалася атака правим флангом, і Печіреп спокійно спрямував м’яч у порожні ворота після відмінного прострілу партнера. Отже, дніпряни вперше поступилися на зборах.

 

 

scdnipro1.com.ua