— Напевно, 2:2 – не той результат, на який ви розраховували, але й суперник непростий. Розчаровані, що не виграли, або результат вважаєш закономірним?

 

— Так, дещо прикро, що не змогли втримати перемогу. Але це футбол. «Маріуполь» був ближче до того, аби забити в першому таймі, тому рахунок за грою, вважаю. Треба розібрати матч та рухатись далі.

 

— «Маріуполь» не здивував на початку своєю зухвалістю?

 

— Ми знали, що вони є хорошою командою, з багатьма технічними футболістами. Але десь, напевно, не так «Маріуполь» добре зіграв, як ми погано. Це теж будемо розбирати, адже так грати не можна. Було дуже важко у першому таймі, і нібито кожен не розумів, що вже почалася гра. Другий тайм продемонстрував зовсім інший бік.

 

— Коли виконував пенальті, заздалегідь знав, як будеш бити?

 

— На зборах теж бив пенальті, і у минулому колі бив, тому був впевнений, що заб’ю. Треба було підійти з холодною головою та реалізувати цей момент.

 

— Попереду два важливі матчі з «Олександрією». Наскільки команда готова битися за прохід до півфіналу? І чи допоможуть у цьому вболівальники?

 

— Так, «Олександрія» — хороша, силова команда. Але останні дві гри показали, що ми теж можемо грати у силовий футбол. Будемо налаштовуватися на матчі з «Олександрією» — і на кубок, і на чемпіонат. Їм буде нелегко.

 

Можу сказати, що повернення вболівальників – це дуже класно. Нам цього не вистачало. Тому – приходьте на гру! Ми на вас чекаємо!

 

— Де твоя дружина святкуватиме 8 березня?

 

— Вона буде вдома, тому доведеться щось їй надіслати зранку (посміхається). Звичайно, вона прийде на гру нас підтримати. Докладемо зусиль, аби зробити подарунок нашим дружинам.

 

 

scdnipro1.com.ua