Олександр ФІЛІППОВ: Розглядаю усі варіанти

Як би ви підсумували цей сезон для «Дніпра-1»? Чи можна його вважати успішним? З одного боку, команда вийшла в єврокубки, але з іншого – була можливість боротися за вищі місця в таблиці, адже на певному етапі сезону ви були в числі лідерів.

– Сезон вийшов можна сказати трохи зім’ятий. Почали дуже важко, потім набрали до зимової перерви хороший хід, а потім знову трохи збавили оберти. Проте з нашими труднощами посіли єврокубкове місце. Тому, як кажуть, «маємо те що маємо».

– Як би ви оцінили свій особистий сезон? Чи задоволені ви своєю грою в цілому?

– Я ніколи не можу бути задоволений своєю грою, завжди хочу витискати з себе максимум. Я вдячний команді, керівництву, тренерському складу за можливість грати за цей клуб, на цьому стадіоні. Хотілось би звісно трішечки більшого особисто від себе, але головне що в мене була ігрова практика і можливість допомагати своїй команді.

– Яке майбутнє ви бачите для своєї кар’єри? Плануєте залишитися в команді, чи розглядаєте інші варіанти, можливо, як в Україні, так і за кордоном?

– На цей момент у мене практично закінчився контракт, тому розглядаю всі варіанти та шукаю ті, де в першу чергу я буду потрібен як гравець.

– Це не «Дніпро-1»?

– Розглядаю усі варіанти.

– Можете сказати зараз про варіанти, це Україна чи закордонні варіанти теж є?

– Поки що не скажу.


Максим ТРЕТЬЯКОВ: Мій контракт чинний ще два сезони

Підведіть, будь ласка, підсумки цього сезону для «Дніпра-1»? Чи є він вдалим? Тому що з одного боку оформили вихід у єврокубки, але з іншого могли поборотися за вищу турнірну позицію. У свій час були в лідерах таблиці.

– Звичайно, могли посісти місце вище, але через різні обставини посіли те місце, на якому ми закінчили. І могло бути ніби й гірше, тому на останні матчі дуже сильно налаштовувалися. І я вважаю, що добре їх провели.

Більшу частину сезону ви були травмовані? Як зараз себе почуваєте? Відчуваєте, що зараз готові на 100%?

– Так, це поки що найважча травма в моїй кар’єрі. Тому не скажу, що перебуваю в оптимальних кондиціях. B планах пройти повноцінні збори з командою і потрібна ігрова практика. Тому на 100%, звичайно, не готовий.

Учора вдалося відзначитися красивим голом у ворота суперника. Напевно гол дуже сильно підняв настрій, думаю, що довго чекали цього моменту.

– Так, гол підняв настрій не тільки мені, а й команді загалом. Тому що 1-0 це слизький рахунок, а ми хотіли в цьому матчі перемогти. І добре, що вдалося подвоїти свою перевагу.

Яке подальше продовження кар’єри бачите для себе? Залишаєтеся в команді чи розглядаєте інші варіанти в Україні або за кордоном?

– Мій контракт чинний ще два сезони, тому планую його виконувати.

Tg-канал Дніпрянин