— Сьогодні абсолютно задоволені грою. З першої до останньої вилини контролювали матч, а це тренера найбільше тішить. З м’ячем робили те, що тренували; у середній зоні, в низькому блоці, не давали змоги їм проводити контратаки. Вони завдали лише два удари за 90 хвилин, а ми загострювали достатньо, виходили з-під пресингу, гарно комбінували, робили трикутники на флангах. Думаю, що заплановане вийшло. Можу сказати, що за грою це був один з кращих наших матчей у чемпіонаті, а також за враженням, що повністю його контролювали. Цей шлях веде нас вперед, і, думаю, в нас є достатньо амбіцій, щоб битися із грандами. Справа у досвіді. Клас і якість у нас є, а час – наш союзник. Я впевнений у команді, вірю в неї, вірю в себе.

 

— На відміну від попереднього матчу, коли «Дніпро-1» більше захищався, сьогодні ви контролювали ситуацію…

 

— Кожна гра складається по-іншому, є фактори, які впливають на якість гри. У Тернополі особливо другий тайм ми не грали добре, загубили контроль м’яча, і, можливо, тому було таке враження. Львів дійсно міг забити, і ті три очки є дуже важливими для нас. У першому таймі все було під контролем, окрім моменту Шини, але поле не дозволяло грати, як сьогодні. Поле – це фундаментальний фактор для матчу. Хороший газон, полив дозволяє швидко рухати м’яч, і коли ти добре комбінуєш у структурі, тримаєш оптимальну відстань, дуже важко опоненту забрати м’яч. Сьогодні ми вийшли впевнено, з вірою у результат того, над чим працювали. В нас просто виходило те, що тренували. І це три величезних очки для нас. Вітаю команду за зусилля, бо коли поєднуєш голову та серце, виходить так, як сьогодні. Велика подяка вболівальникам, було чутно їхнє скандування «Молодці!», і це є великим поштовхом для нас.

 

— Чому Білл майже не має ігрового часу? Він не відповідає вашим вимогам?

 

— Якщо б він не відповідав, не був би у команді. Кожна гра йде по-своєму, ми оцінюємо різні фактори. Він поводиться абсолютно професійно. В нього специфічний талант, який, може, ніхто більше у команді не має. Кожен футболіст хоче грати більше, і думаю, з часом він може показати те, про що ви зараз кажете. Всі хочуть бачити  його більше у грі, і я перший двома руками за це. І він, і Ярмолюк можуть грати більше, бо це не лише наше майбутнє, а й теперішній час. Але кожний гравець б’ється за місце в основі, і ті, що грають, не хочуть його втрачати. Для мене команда – це усі 19 футболістів. Просто під кожний матч йде характеристика, під яку підбирається профіль гравців. Сподіваюсь, що він матиме більше хвилин, бо заслуговує це своєю роботою на тренуваннях.

 

 

scdnipro1.com.ua