— Я щасливий, відчуваю гордість за командні дії та характер. Показали це проти незручного суперника, який хотів здобути першу перемогу. Це робило їх небезпечними. Але, думаю, перемогли заслужено, контролювали м’яч та простір, в нас виходили розіграші, які планували під час підготовки до матчу. Хочу подякувати гравцям за відповідальність. Ці три очка є дуже важливими, адже легко налаштовуватись на «Динамо» або «Шахтар». А такі поєдинки, як сьогодні, демонструють характер команди. І це дуже важливо для періоду, який нас очікує. Сподіваюсь, що будемо додавати з кожним матчем. У нас лише місяць будується команда, і маємо ще багато роботи попереду. Вітаю хлопців за правильні зусилля на сьогоднішньому поєдинку. Матимемо зараз два дні для відновлення, щоб якнайкраще підготуватись до матчу з «Динамо».

 

— Ви відомі за роботою у «Карпатах», коли зі «Львовом» було запекле дербі. Чи не налаштовували ви якось по-особливому свою теперішню команду?

 

— Ні. Суперник заслуговує на повагу. Ми вели перед у рахунку 2:1, але кожний їхній стандарт міг принести користь. Якби вони зрівняли, хтозна, як би було. Але за моментами, контролем м’яча ми заслужено перемогли. А третій гол вирішив усі питання. Нас тішить рахунок, і я можу похвалити хлопців за не лише за матч, а за тренування, які вони проводять інтенсивно та самовіддано. На тренуваннях вони намагаються виглядати, як у матчі, а кожен матч грати, як останній. Треба так тримати і треба бути ментально стійкими, йти від матчу до матчу. Ми ще нічого не здобули. Попереду багато турів. Тож маємо бути психологічно міцними та потужними, відповідальні до своєї роботи та готуватися до наступного суперника з максимальною повагою та концентрацією.

 

— Якими були ваші перші емоції після повернення до Львова? Можливо, вже зустрілися з кимось знайомим?

 

— Знаєте, я якось собі подумав, що не можу програти тут. Львів дав мені за 6 років багато любові, багато друзів, незабутні спогади – я завжди буду у боргу.

 

Пресслужба СК «Дніпро-1»