— Важко коментувати. Є поразка, але я подякував команді за гру. Можемо поділити матч на два періоди: до вилучення і після. До вилучення ми взагалі не поступалися дніпровській команді. Навіть не можу сказати, що в «Дніпра-1» були реальні гольові моменти. Так, були удари з середньої та далекої відстані. В нас були швидкі атаки, які могли реалізувати. Але сталося вилучення. Думаю, такий досвідчений футболіст, як Михайло Сергійчук, має думати, що робить на полі. І був вже тиск «Дніпра-1» та помилка нашого опорного хава призвела до голу. Потім намагалися врятувати гру, але важко було це зробити вдесятьох. У суперника було вже багато моментів, могли забити і другий, і третій гол. Але грою я задоволений. Гадаю, футбол сподобався глядачам, які переживали за свою команду та за нас. Якщо будемо й далі так працювати та грати, будуть перемоги та набрані очки. Футболісти заслужили похвалу. Могли реально тут сьогодні набрати очки. Але не вийшло, і, дай Боже, вийде у наступних матчах.

 

— Антигероя власної команди ви виокремили. А можете назвати, хто відрізнявся у вашій команді та являв найбільшу небезпеку у «Дніпра-1»?

 

— В нашій команді я не буду виокремлювати когось. Ми спокійно розберемо гру. Думаю, всі зіграли сконцентровано. Мені подобалася гра у захисті, перехід швидкий середини поля. У суперника є хороші флангові гравці, є Артем Довбик. Ми приділяли йому увагу, він фактурний, добре чіпляється за м’яч, дає гостроту, агресію. На превеликий жаль, зазнав травми Назаренко. Бажаємо йому швидкого одужання. Уся команда «Дніпра-1» демонструє добру гру та результат. Ми готувалися серйозно. Важко розраховувати, що вдасться тут зіграти 0:0. Щоб здобувати на виїзді очки, все-таки потрібно забивати. У нас були моменти, на жаль, не використали. Якби забили першими, думаю, був би іншим результат.

 

Не можна сказати, що Сергійчук – антигерой. Так, він припустився помилки. Але до цього моменту по грі до нього претензій немає. Просто цей момент зробив його антигероєм. Ми не встигли його замінити. Вже готували заміну, і буквально хвилини не вистачило. Таке буває у футболі.

 

— Як вважаєте, суддя впорався сьогодні з таким напруженим матчем?

 

— Те, що матч був напружений – це точно. Багато боротьби. Вона була жорсткою, але не жорстокою. Можливо, були якісь дрібні помилки в обидва боки, але по суддівству, думаю, питань немає. Тим більше, працював VAR. Якщо з мого боку були якісь емоції, це у вирі гри. Після матчу я подякував арбітру за роботу. Жодних питань до суддівства в мене немає.

 

 

scdnipro1.com.ua