— Відчуття, звичайно, приємні. Приємно перемагати. Сьогодні на перший план вийшли бійцівські якості і характер, тому усе це дуже радує. Наша команда, який вже матч поспіль, починаючи після зборів, нікому з суперників не поступається, а скоріше ми краще виглядали саме у плані боротьби і підбирань, ніж наші опоненти.

 

— Команда навіть після вилучення грала досить спокійно. Про що це говорить?

 

— Це говорить про впевненість у власних силах. Сьогодні нам треба було упростити гру, як і з «Олімпіком», тому що якість поля внесла корективи у дії команд. Ми намагалися менше грати у короткий пас, особливо на власній половині поля, і ми вже відчуваємо, що до нас прийшла впевненість у такій грі, коли треба боротися. Ну, а коли прийде хороша погода, то вже будемо намагатися показувати гарний футбол через комбінації і короткий пас.

 

— Після матчу команда тебе чекала, щоб зробити переможне селфі, у той же час тобі щось на вухо сказав головний тренер. Що почув?

 

— Та нічого такого. Я і справді попросив, щоб команда мене дочекалася після флеш-інтерв’ю, а після того, як я повернувся, то головний тренер запитав, чи можна фотографуватися, і я відповів що можна (сміється).

 

— Тобто, капітан дав добро (посміхаємося).

 

— Ну, у нас єдина команда і все це переноситься на поле. Ми і в роздягальні один до одного ставимося з повагою, підтримуємо один одного, і все це видно і на футбольному полі.

 

 

scdnipro1.com.ua