— В першу чергу, дякую хлопцям за гру та перемогу. Сьогодні було необхідно показати бійцівські якості. На такому полі у весняному футболі єдиноборства є видимою характеристикою матчу. Нам треба було компенсувати агресію Ворскли, яка грає у потужний силовий футбол.

 

План на гру вийшов досконалим. Мали забивати ще раніше у першому таймі і після голу, і навіть у меншості. Могли закрити матч раніше. Дуже добре вийшли хлопці на заміну. Ми змінили схему, опустивши нижче Цурікова, щоб він стежив за Пердутою, який активно ходить в атаку. Не було іншого виходу, як ставити 5-3-1 після вилучення і шукати свої нагоди у контратаках.

 

Але загалом у першому таймі, роблячи акцент на агресивному пресингу трьох центральних захисників, змушували їх помилятися у довгих передачах. Могли ще краще проводити контратаки, які мали. Гадаю, ми заслужили перемогу, хоча в останні 20 хвилин перевагу мала Ворскла. Це нормально, враховуючи їхню чисельну перевагу. Бог нам подарував три очки за командні дії, які є основою всіх успіхів.

 

 

scdnipro1.com.ua