— Дуже важка гра і заслужена перемога проти добре організованого суперника. Обидві команди були організовані та тактично намагалися одна одну перегравати. Наш суперник дуже добре захищався, перекривав наші сильні якості, змушував грати на фланзі, щоб ми звідти подавали. І ми це робили в першому таймі, а подачі вони підбирали за рахунок воротаря та високих центральних захисників та півзахисників. Тобто ми грали так, щоб їм було зручно руйнувати. У другому таймі ми зіграли краще і заслужено перемогли, тому що контролювали хід гри. Створили небагато моментів, але більше, ніж суперник, і я вітаю своїх хлопців з перемогою.

 

— Як оціните вихід Супряги проти рідної команди, та чому останні п’ять хвилин занадто притислися до воріт і суперник мав нагоду навіть забити?

 

— Ми грали проти доброго суперника, і отримавши перевагу в два м’ячі у більшості наші гравці дещо розслабилися. Усі ці дні була велика напруга, тому що нам потрібна була перемога. Звісно, що гравці розслабилися. Можливо, перевага була на боці «Дніпра-1», але ми контролювали хід гри.

 

Що стосується Супряги, то він, як і Бєсєдін, зробив свою справу. Найголовніше – це його впевненість. Він має її виробити сам. Я йому передаю впевненість у власних силах, щоб він зіграв, як справжній центрфорвард.

 

 

scdnipro1.com.ua