— Сьогодні команда перемогла дуже переконливо. З чим ти це пов’язуєш у першу чергу?

 

— Просто ми у себе в командній роздягальні обсудили те, що потрібно вийти на гру із максимальним настроєм, і так відіграти із першої до останньої хвилини та бути постійно концентрованими. Звідси і такий підсумковий результат.

 

— Сьогодні кращим гравцем матчу визнали Олександра Піхальонка, але він до своїх результативних дій цілком міг додати ще кілька забитих м’ячів. Чи жартуєте над ним з цього приводу?

 

— Так, спілкувалися із ним зараз. Він хлопець технічний і проблем із тим, щоб влучно вдарити у нього немає, але я бачив у кількох моментах, що у нього м’яч підскочував на полі. Мабуть там десь ямку вирили в газоні, і через це Сашко ледве м’яч за межі стадіону не вибив (посміхається). А в принципі – він молодець!


— Сьогодні тренерський штаб дав максимально пограти і тим, хто залишався в запасі. Хлопці в команді вже почали відчувати один одного на полі?

 

— Звичайно, що у нас усі в обоймі, усі відчувають конкуренцію, і добре, коли усі отримують ігрову практику.

 

— Команда займає місце у єврокубковій зоні, але поки що не може переграти своїх прямих конкурентів. У чому тут причина?

 

— Я також читав думки фахівців про те, що ми ще не здатні виступати у єврокубках, але я вважаю, що ми цим складом і колективом спроможні боротися і йти до нашої цілі, а також показувати хорошу гру. І, звісно, ми готові грати у єврокубках.

 

 

scdnipro1.com.ua