— Дмитро Станіславович, як команда сприйняла той факт, що у цьому сезоні не потрапляє до першої шістки?

 

— Нормально. Зрозуміло, що у нас був шанс туди пробитися, але команда потрапила під каток сильного мотивованого суперника. Але нічого страшного. Так, ми не потрапили до першої шістки напряму, проте є шанс поборотися за місце у плей-офф. Хоча у нас зараз завдання більше не турнірне, а стратегічне – покращувати гру, і це навіть буде краще робити у другій шістці. В першій це було б складніше, оскільки нам треба удосконалюватися з більш рівними нам суперниками.

 

— Є мотивація завадити «Маріуполю» потрапити до першої шістки?

 

— У нас є мотивація перемагати в кожному матчі, тому, хто саме з суперників потрапить до першої шістки, нас не особливо цікавить. Наше завдання перед рідними вболівальниками, тим більше на свято 8 березня, показати хорошу гру і перемогти.

 

— Що скажете про найближчого суперника?

 

— Ми розуміємо, що суперник не приїде до нас відбиватися. Вони намагаються грати вперед, добре використовують простір за спинами захисників, оскільки у них є швидкі гравці. Як проти них грати? Ми готуємося діяти агресивно і будемо шукати щастя в атаці.


— Яка кадрова ситуація в команді перед матчем?

 

— Через дискваліфікації у нас гру пропускають Ді Франко та Назаренко. Когут, ви бачите, тренується у загальній групі, а чи зможе він зіграти, стане зрозуміло у наступні два дні.