— Як почуваєшся після першого повного матчу? Як триває відновлення?

 

— Дійсно, було важко. Після гри втому відчував суттєву. Вперше за цей час зіграли по 90 хвилин – і це дало про себе знати. Навантажилися добряче (посміхається). Сьогодні в нас день відновлення: легке тренування, сауна, море. Впевнений, що повернусь до ладу до завтрашнього тренування.


— «Будучност» виявилася силовим суперником. Як було грати проти такої команди?

 

— Ми були готові до такої гри. Тренер нас на неї і налаштовував, казав, що буде багато боротьби, зіткнень, ударів. І ми теж билися, намагалися витримати цю боротьбу, нормально почувалися.

 

— Ти впіймав момент, коли вдалося знайти можливість для фірмового прискорення, та влучно пробив…

 

— У цьому епізоді я більше би відзначив командні дії. Артем Довбик та Ігор Когут дуже добре повели за собою захисників, і я просто побіг у зону, що звільнилася. Змістився, пробив – очі заплющив від втоми і влучив (посміхається).

 

— Чи залишився осад від результату, від того, що не втримали перемогу? Чи на зборах не звертаєте увагу на рахунок?

 

— Яким би не був матч – товариським чи офіційним – неприємно пропускати на останній хвилині. Суддя додав дві хвилини, ми переграли ще півтори. Утім, це неважливо – не вистачило наприкінці матчу концентрації, напевно, через те, що сили нас залишили. Головне, не припускатися таких помилок у чемпіонаті.

 

— Тренери щось казали після вчорашніх матчів чи розбір ще попереду?

 

— Гадаю, що попереду. Одразу після матчів не було сил ані нам слухати, ані тренерам щось казати. Тренер подякував нам за гру, а аналіз буде, напевно, завтра.

 

— Як взагалі складається робота на зборі з цим тренерським штабом? У сезоні ви познайомилися з їхніми вимогами, але на зборах тренування відрізняються…

 

— В нас дуже цікаві тренування: все інтенсивно та швидко. Усі вимоги тренерського штабу є зрозумілими, і ми намагаємось їх виконувати. Все добре.

 

— Протягом сезону було помітно, що ти отримуєш задоволення від гри, зараз теж виглядаєш активно. Дійсно тобі зараз комфортно грати?

 

— Скажімо так, що зараз такий період, коли я впевнений у власних силах і відчуваю себе футболістом. Мені надає впевненості, коли тренер не «пхає», а пояснює, що й як робити. Це дуже допомагає футболісту на полі.

 

— Чи не похитнеться твоя впевненість після придбання двох бразильських легіонерів на твої позиції?

 

— (посміхається) Буде цікаво. Усі завжди кажуть, що конкуренція – це добре. Так і є. Будемо працювати вдвічі краще і доводити, хто є сильнішим. А тренер вже вирішить, кого ставити у склад.

 

— Яке враження, до речі, склав на тебе один з конкурентів Вагнер?

 

— Можу охарактеризувати його, як спритного, швидкого та технічного футболіста. Добрий вінгер. Більше детально щось можна буде казати за деякий час.

 

— Залишається трохи більше тижня до поновлення чемпіонату. Чи вдалося залишити у минулому серію поразок, щоб розпочати друге коло з чистого аркуша?

 

— Ви вірно кажете, що все погане треба залишити позаду і рухатися вперед. Ми серйозно готуємося до першої гри. Маємо бойовий настрій та дуже чекаємо матчу. Будемо прагнути показати хороший футбол і робити все від себе залежне, щоб досягати максимального результату у першій грі та у всіх наступних.

 

 

scdnipro1.com.ua