Прогноз Sport.ua – 1:4

Азовцям, як нікому, потрібні очки у цьому чемпіонаті. Команда Остапа Маркевича міцно окупувала останній рядок турнірної таблиці, маючи у своєму активі лише вісім набраних очок. Майже катастрофічна ситуація змушує «Маріуполь» брати очки навіть у поєдинку з «Дніпро-1», одним із лідерів нинішньої першості.

 

Зовсім з іншим настроєм до матчу підходять дніпряни. Команда Ігора Йовічевича на всіх парах мчить у єврокубки і нині демонструє, мабуть, свою найкращу гру за історію клубу. «Синьо-блакитні» розташувалися на третій позиції в чемпіонаті, на два пункти випереджаючи луганську «Зорю».

 

І «Маріуполю» і «Дніпру-1» потрібна перемога. Першим, щоб відірватися від останнього місця, другим – зміцнитися на третій позиції чемпіонату. Складно віритися, що підопічним Ігора Йовічевича не вдасться забрати з берегів Азовського моря три очки.

 

Прогноз UA-football.com – 1:2

Колектив Йовічевіча виграв шість останніх ігор, а проти аутсайдерів у принципі не втрачав очки. Але “Маріуполь” має свою мотивацію. Навряд чи колектив Маркевича захоче йти на перерву на останній сходинці, а тому зробить усе, щоб обіграти свого суперника. У цьому випадку вони матимуть шанс піднятися на кілька позицій. Але сказати простіше, ніж зробити.

 

Обидві команди матимуть свою мотивацію на останній тур цього року. “Приазовці” захочуть залишити останнє місце, дніпряни – достроково взяти “зимову бронзу”. І коли із настроєм проблем немає, на перший план виходить клас футболістів, а також їхній досвід. Цього добра більше у гостей, яких можна назвати явними фаворитами. “Маріуполь” спробує дати бій, але навряд чи зможе на щось розраховувати, окрім одного забитого і похвали за старання. “Дніпро-1” – наш фаворит майбутньої зустрічі.

 

Прогноз Football24.ua – 0:3

Мариуполю перед зимней паузой жизненно важно оторваться от дна турнирной таблицы. Правда, сделать это будет очень тяжело. Во-первых, коллектив имеет самую слабую оборону в чемпионате (41 пропущенный гол, 36 ожидаемых), хотя атака достаточно перспективна. Во-вторых, азовцы крайне нестабильны по ходу игры. В-третьих, соперник у них очень мощный.

 

Мариуполь и в лучшие времена имел большие проблемы с СК Днепром-1, а сейчас зацепиться за очки будет в десятки раз труднее. Букмекеры, аналитики и обычные болельщики не верят в осечку подопечных Игора Йовичевича. Любой результат, помимо уверенной победы гостей, станет сенсацией.

 

Прогноз Footboom.com

Положение в турнирной таблице прекрасно демонстрирует нынешнее превосходство “Днепра-1” над “Мариуполем”. А Довбик сейчас и вовсе в огне, возглавляя как гонку бомбардиров, так и являясь лучшим игроком лиги по системе “гол+пас”. В среднем форвард за игру делает больше одного результативного действия. Остановить такого соперника у молодой обороны “азовцев”, допускающей ошибки на ровном месте, шансов откровенно мало. Поэтому поставлю на гостей. Если “Днепр-1” потеряет очки, это будет сенсацией.

 

18tur_koef