Прогноз Sport.ua – 2:1

Команда Мірчі Луческу перший тур чемпіонату пропускала, оскільки у вівторок грала поєдинок у відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти португальської «Бенфіки». Після поразки в два м’ячі у першому поєдинку шансів у «Динамо» на вихід до групової стадії найпрестижнішого єврокубка було дуже небагато, але вболівальники розраховували, що «біло-сині» зможуть дати бій.

 

Дніпряни, які посіли третє місце за підсумками минулого чемпіонату УПЛ, також пропускали перший тур через єврокубкове протистояння та грали з вищезгаданим АЕКом. Здавалося, що пройти кіпрський колектив цілком під силу для команди Олександра Кучера, який цього літа змінив на посаді головного тренера «втікача» Ігора Йовічевіча, проте на практиці обидва поєдинки були програні. У першому «Дніпро-1» поступився з рахунком 1:2, а в другому взагалі пропустив три м’ячі, не забивши при цьому жодного.

 

Прогноз Football.ua – 2:0

Через участь у єврокубкових відбіркових раундів команди Мірчі Луческу та Олександра Кучера пропустили урочистий старт чемпіонату та власні матчі першого туру проти петрівського Інгульця та Олександрії відповідно, і будуть змушені розпочинати виступи в національній першості з очного двобою на нейтральному полі вже в рамках другого туру. Львів та місцева Арена Львів була обрана в якості місця подій, аби жодній із команд із логістичних міркувань не доводилось долати зайву відстань.

 

Якщо говорити про особисті зустрічі, то тут перевага в Динамо Київ, яке виграло п’ять протистоянь, а Дніпро-1 — лише одне. За статистикою забитих та пропущених м’ячів — 13:5 на користь Динамо Київ.

 

Остання офіційна гра між ними відбулася 24 жовтня 2021 року, яка закінчилася перемогою Динамо Київ (2:0).

 

Прогноз UA-football.com – победа “Динамо” и тотал больше 2.5 за 1.8

Коэффициенты на чистую победу “Динамо” не слишком высоки. Поэтому, чтобы увеличить его, можно взять ставку на выигрыш киевлян через тотал 2.5. Одни и другие не радуют игрой в обороне, но есть свои козыри в атаке. Ожидаем, наконец, что начнут оправдывать выданные авансы Довбик и Пихаленок у днепрян, а у команды Мирчи Луческу в принципе голов можно ожидать от всех.

 

Прогноз Football24.ua

Тренерский штаб днепрян не может рассчитывать на нескольких футболистов из-за травм. Надолго из-за тяжелой травмы вне игры оказался аргентинец с итальянским паспортом Эмилиано Пурита. В лазарете также находятся Валерий Лучкевич и Сергей Горбунов. На предигровой тренировке в четверг травмировался Владимир Адамюк. После игры с АЕКом Александр Кучер жаловался на то, что в основной обойме работают только 15 футболистов. Плюс команда истощается в постоянных разъездах.

 

Ответный матч с Бенфикой пропускали динамовцы Денис Попов и Виктор Цыганков. О сложности повреждений ведущих игроков киевлян говорить довольно сложно. Выход одного из них на поединок с СК Днепр-1 в воскресенье не будет большой неожиданностью.

 

Прогноз Footboom.com

“Динамо” явный фаворит, и никого не удивлю, сделав ставку на их победу. Хорошие матчи против “Фенербахче” и “Штурма” и провальные игры “Днепра-1” лишь мотивируют зарядить на хозяев поля. Также не удивлюсь, если будет побит тотал больше 2,5, но советую все же поставить на тотал больше 2, потому что последние две встречи заканчивались победой киевлян со счетом 2:0, но этого все же шансы превзойти эти голевые показатели у киевлян 100% будут. : дыр и ошибок у соперника достаточно, особенно если в воротах будет Валеф.

 

DKvsSK_2koef