Прогноз Sport.ua – 1:1

Маючи після двох зіграних поєдинків максимальні 6 очок в активі, чинні бронзові призери зробили вагому заявку на те, щоб поборотися якщо не за чемпіонство, то як мінімум за зону Ліги чемпіонів. Тим більше, донецький «Шахтар» уже встиг втратити очки, а київське «Динамо» після двох поразок взагалі замикає турнірну таблицю національного чемпіонату.

 

Команда Валерія Кривенцова є саме тим колективом, якому вдалося відібрати очки у донецького «Шахтаря» на старті чемпіонату. Загалом же «Металіст 1925» є міцним середняком нашого чемпіонату, але в той же час він здатний зробити сюрприз і засмутити будь-якого фаворита. Тож записувати харків’ян до аутсайдерів майбутньої зустрічі не варто.

 

Прогноз Football.ua – 1:0

Металіст 1925 вже вдало припаркувався проти гранда: він зміг стримати Шахтар у першому турі. Воротар Олег Мозіль зараз явно на куражі, а Валерій Кривенцов не соромиться шикувати навколо нього ешелоновану оборону. І, до речі, суперник виглядає таким, у якого головні проблеми саме із завершенням.

 

Поступово накопичуються питання до Артема Довбика. Він починав літо як людина, яку хочуть клуби топ-чемпіонатів: як мінімум Ноттінгем Форест, Аугсбург, Торіно. Його не продали, вважаючи за краще використати його талант у чемпіонаті та єврокубках, і поки він грає без замін. Без замін і без голів: 450 з лишком хвилин не принесли від Довбика тієї віддачі, яку від нього чекають насамперед.

 

Дніпро-1 з величезною ймовірністю отримає простір і атакуватиме великими силами. Металіст 1925 оборонятиметься і шукатиме шанси в контратаках. Хто буде успішнішим? Гра покаже.

 

Прогноз UA-football.com – 2:1

Сложный будет матч для обоих его участников. “Днепру-1” нужно освежить состав ротацией и не потерять азарт перед следующим матчем Лиги конференций, который состоится уже в четверг. “Металлист 1925” попытается применить свои сильные качества – организацию и контратаки. По всей вероятности, это будет результативная игра с победой более статусного коллектива.

 

Прогноз Football24.ua

В новом сезоне УПЛ не знали поражений всего шесть команд. И в их перечень входят Днепр-1 и Металлист 1925. Кроме того, воскресные соперники находятся среди лидеров по надежности в обороне и соответственно наименьшим количеством пропущенных голов.

 

У харьковчан будет очевидное преимущество в контексте отдыха, ведь Днепр-1 провел изнурительный матч с АЗ в Лиге конференций в четверг вечером. Александру Кучеру придется вносить изменения в состав и искать резервы.

 

Прогноз Footboom.com

Интересна дуэль, как и их противостояние, которое уже насчитывает шесть матчей (еще в эпоху усилий клубов в низших дивизионах страны). Уверен, что гнать всеми силами вперед не станет ни одна из команд: “Днепр-1” немного устал после еврокубков, “Металлист 1925” предпочитает более выдержанные атаки, да и ничья, считаю, гостей устроит. Именно поэтому большого количества голов ожидать не стоит: битва будет проходить больше в центре поля, чем белая штрафная.

 

4tur_koef