Новачок СК «Дніпро-1» Олег Очеретько відповів на запитання клубної пресслужби:

– Олеже, раді вітати тебе у команді. Ти сьогодні, можна сказати, потрапив з корабля на бал, одразу взяв участь у спарингу. Які твої враження від першої гри за «Дніпро-1»?

– Та дуже чудово. Дякую, що мене запросили у цю команду, я щасливий бути тут. Перше враження було таке, що видно, що команда хоче стати переможцем і бореться тільки за титул.

– З ігрової точки зору наскільки швидко вдається порозумітися із партнерами?

– Деяких партнерів я відчуваю дуже добре, розумію, що вони хочуть. Але бувають такі моменти, коли повинна бути зіграність, і це все допрацьовується на тренуваннях.

– Наскільки відчув атмосферу у команді?

– Атмосфера дуже чудова. Усі тут жартують і мені це подобається, якщо всі посміхаються. І те, що головний тренер теж жартував зі мною – це було дуже приємно (посміхається).

– По молодіжній і юнацьким збірним України ти, напевно, багатьох гравців «Дніпра-1» знаєш?

– Так. Ось зараз граємо з Рубчинським, котрий зі мною у молодіжній збірній. Це дуже талановитий хлопець, друг – він завжди допоможе, якщо треба. Він мене також привітав дуже добре. Дякує усім, що так мене зустріли.

– Те, що ти будеш отримувати ігрову практику в «Дніпрі-1»  допоможе тобі потрапити на Олімпіаду?

– Завжди ігрова практика повинна бути, бо коли ти не граєш, то про Олімпіаду не може бути і мови. Так що ігрова практика потрібна на усі 100 відсотків, щоб бути у формі на Олімпійських Іграх.

– Багатьом вболівальникам ти став відомий після голу зі штрафного у ворота молодіжної збірної Англії. Наскільки цей гол взагалі був для тебе важливим, можливо у психологічному сенсі? І якщо складати рейтинг найважливіших матчів в житті, то як би ти їх розставив?

– Мабуть, цю гру і поставив би на перше місце. Цей матч був дуже тяжким, нам треба було тільки перемагати і той гол, що я забив, нам дав надію, що ми обіграємо Англію. Потім поставив би гру за молодіжний склад «Шахтаря» проти «Зорі» в заключному турі, коли ми стали чемпіонами цього турніру і у фіналі ДЮФЛУ U-17 проти київського «Динамо», коли була тяжка гра, я забив гол, ми виграли і посіли перше місце.

– В своїх інтерв’ю ти у числі своїх друзів називав абсолютно різних людей – і бразильців, і однолітків, і наддосвідченого Чигринського.

– Так, у мене багато друзів. Я спілкуюся з усіма, бо я така людина, що не можу з кимось спілкуватися, а з кимось ні. Дехто з легіонерів не розуміє і англійської мови, але якось комунікуємо на футбольному полі.

– Як думаєш, ця риса допоможе тобі швидше адаптуватися у «Дніпрі-1»?

– Думаю так, допоможе.