– Ми програли цей матч ще після гри з «Ворсклою». Після того поєдинку ми намагалися підняти настрій хлопцям, вплинути на них емоційне, але той матч дав нам великий осад.  Ну і швидкий гол сьогодні вплинув на гру, адже починати матч с такою командою, як «Шахтар» з 0:1, звичайно, дуже тяжко. Хочу привітати «Шахтар» з чемпіонством – вони достойно заслужили свою перемогу.

 

– «Дніпро-1» підсилив свій склад узимку багатьма виконавцями, але під кінець сезону все одно сил не вистачило.

 

– Якщо ми хочемо перемагати і боротися за чемпіонство, то ми не повинні були втрачати очки там, де ми це робили. Це в кінці сезону все далося взнаки. Щодо новачків, то так, прийшли нові футболісти, хтось одразу, хтось на пловину збору, а їм треба було зігратися, відчути один одного. Такі команди роблять по два роки, а у нас часу було замало, щоб навчити хлопців з півслова розуміти один одного на футбольному полі.

 

– На вашу думку з чого саме почалася бійка в кінці матчу і чи будете ви робити якісь оргвисновки щодо гравців, які у ці хвилини вели себе на полі, скажемо так, некоректно?

 

– «Шахтар» вигравав 3:0 і почалися моменти, коли суперники почали нас провокувати. Той же Тарас Степаненко. Звісно, зрозуміло, що вони виграють важливий матч і у них емоції. А бійка почалась, якщо я не помиляюсь, після того, як Назаріна з двох ніг стрибнув у Пеглоу, у якого вже не витримали емоції –  бразилець схопив суперника, почалася ця штовханина і в результаті усі побігли на поле. Але я це все не підтримую, і про це вже хлопцям сказав, що будуть оштрафовані ці гравці. Ми не можемо себе так поводити тому, що ми навіть програючи 0:3 повинні поважати суперника.  Для хлопців це стане уроком і штрафи будуть. Суми я вам казати не стану.

 

– Які, на вашу думку, причини провалу у другому колі?

 

– Знаєте, все ж таки не усі хлопці впоралися із тим тиском, що команда займає перше місце. Не завжди вони були у таких гонках. Хтось тільки  в УПЛ починав грати. Не витримали цього тиску, можливо і через це так виступили.

 

– Сьогодні не було і тих комбінацій між Піхальонком і Довбиком, до яких усі звикли. Здається, що гравці просто вже наїлися у цьому сезоні і чекають на його завершення.

 

– Повторюся, що після гри з полтавчанами футболісти не вийшли із цього стану. Дуже важко їх відновити психологічно. Але попереду ще один матч, в якому нам потрібен позитивний результат. Звісно, що зараз ми будемо з хлопцями розмовляти, виводити їх з цього стану, адже попереду дуже важлива для нас гра, до якої треба ретельно готуватися. Треба достукатись до хлопців, адже вони повинні розуміти, наскільки цей матч буде лля нас важливим. Якщо нам це вдасться, то буде добре. Ви же бачили, що сьогодні команда не була схожа на себе. Ті ж гравці «Шахтаря» нас вивчали і готувалися до матчу, і як діють Довбик і Піхальонок. котрі у нас ведучі гравці, і як проти них треба грати. Також і ми готуємося до суперників.

 

 

scdnipro1.com.ua