– Чи є зараз в команді травмовані гравці?

 

– В цілому усі хлопці себе добре почувають, але є травмовані – це Лучкевич, Пуріта, є пошкодження у Адамюка, і вже завтра вранці ми подивимося, чи зможе він грати. Також є пошкодження у Матарріти, і він завтра не візьме участь у матчі.

 

– На ваш особистий погляд, в якій формі зараз знаходиться АЕК?

 

– Команда дуже добре виступає на внутрішній арені, за виключенням останнього матчу, коли 1:1 зіграли, у АЕКа було чи 10, чи 11 перемог. Так що команда зіграна, потужна і набрала хороший хід. У них є гарні гравці, хоча так, є і травмовані, які завтра не зіграють, але все одне – це дуже міцна команда, яка вміє грати в футбол і здобувати позитивний результат. Нас буде чекати дуже важка гра завтра.

 

– Чи відчуваєте, що ваша команда зараз не у такій хорошій формі, адже у «Дніпра-1» не було офіційних матчів?

 

– Звичайно, ми розуміємо, що АЕК – фаворит цього матчу. Суперники на ходу, у них триває чемпіонат, у той час, як у нас й досі перерва і ми офіційних матчів ще не проводили, а ця гра буде тільки першою у році. Звісно, що нам буде важко, але ми будемо віддавати усі свої сили на футбольному полі, щоб здобути позитивний для нас результат. Розуміємо, що протистояння складається не з одного матчу, а буде ще гра-відповідь. Нам треба буде добре зіграти і фізично, і ментально.

 

– Наскільки зручно вам було готуватися останній тиждень тут на Кіпрі?

 

– Звісно, що приїзд на Кіпр був для нас плановим. Ми знаходились на зборах, і планували продовжити підготовку до матчу вже на Кіпрі, тому що розуміли, що нам тут грати із АЕКом і від цього відштовхувалися. Тому ми і приїхали за тиждень, щоб адаптуватися, хоча скажу, що клімат у тому місці, де ми проводили збори, приблизно такий же самий, як і тут.

 

– Чи є гравець у складі АЕКа, якого б ви хотіли відзначити?

 

– В команді дуже багато гарних футболістів. У першу чергу, суперник сильний, як команда. Є такі виконавці, як Дьюрчо, Густаву, Понс, Альтман – дуже багато хороших гравців. Не вважаю, що можна виділяти когось одного, а усі вони сильні у першу чергу, як команда.

 

 

scdnipro1.com.ua