– Олександре, сьогодні для тебе подвійне свято?

 

– Дійсно, подвійне свято. Дякую команді за те, що подарували таку важливу перемогу. Ми сьогодні провели дуже гарний матч і вирвали цю перемогу.

 

– Після такої перемоги іменинний торт смакує по-особливому?

 

– Так, дійсно, погоджуюсь.

 

– Наскільки важко було відіграватися?

 

– Було дуже важко, тому що суперник нічого майже не створив. Єдиний момент, який у них був до цього у першому таймі, це коли Авагімян завдавав удар, а Рибак його парирував. А гол вони забили після звичайного виносу від своїх воріт, коли гравець «Чорноморця» зумів вискочити сам на сам із Рибаком і забити. Дуже добре, що ми зуміли забити швидкий гол і зрівняти рахунок, а потім вже дотисли суперника.

 

– Ще важкий момент був, коли Довбик не реалізував пенальті. Як це вплинуло на команду?

 

– Ми все одно відчували, що зуміємо дотиснути суперника. Таке буває, адже гравець не може завжди забивати – це футбол, і це нормально. Так що перемога є перемога.

 

– Чому не ти подавав кутовий, коли Довбик забив переможний гол?

 

– Та в мене сьогодні щось стандарти не пішли, можна сказати. Я передав це право Пеглоу, він здорово подав, а Артем забив. Що ще треба? Є перемога і я радий, що так сталося.

 

– Втрата очок «Шахтарем» теж сьогодні зіграла на нашу користь.

 

– Так, від «Олександрії» такий хороший подаруночок. Але тепер буде дуже важливий матч із тією ж «Олександрією»,  і треба його вигравати, щоб боротися за перше місце.

 

 

scdnipro1.com.ua