Коментарі Олександра та Евгена після матчу з Вересом для телеграм каналу Дніпрянин.

– Олександре, вітаємо вас з перемогою. Сьогодні команда забила швидкий м’яч, інколи тренери використовують, так би мовити, тактику фінального штурму на перших хвилинах, щоб далі контролювати гру. Сьогодні була саме така настанова, чи це просто збіг обставин, що дозволив швидко забити?

– Ми завжди з перших хвилин намагаємось грати агресивно, перші 10-15 хвилин в пресингу, щоб постаратися забити швидкий м’яч, сьогодні це вдалося. Я вважаю, що у першому таймі ми добре грали, в другому таймі Верес перехопив ініціативу, тому вони, на мою думку, трохи краще грали у той проміжок.

– Щодо другого тайму, у другій половині ви зменшили тиск на команду суперника. Команда вирішила грати другим номером, чи це залежало більше від дій Вересу?

– Ні, не було такої настанови. Так вийшло, що Верес трохи перебудувався і ми не були готові до цього.

– Ви знову отримали виклик до лав національної збірної України, які емоції відчуваєте?

– Завжди приємно, коли викликають до національної збірної, це велика честь і я постараюсь на максимум використати свій шанс.


– Євгеній, як вам сьогоднішній матч, чи була якась нервозність під час другого тайму, коли Верес розпочав атакувати, чи все було стабільно і спокійно?

– Я вважаю, що ми контролювали гру. Так, ми десь трошки її опустили, але грали вже за рахунком, також мали свої моменти, могли ще забити, добре, що довели до переможного результату.

– З трибун добре видно як ви диригуєте діями команди, як ви кричите, як ви допомагаєте хлопцям. Як ви гадаєте, чи відчувають вони цю підтримку, стимул і чи допомагає це їм?

– Вони самі просять, щоб я завжди їх тримав у тонусі, підказував що треба, а що не треба. Слава Богу, що так зараз виходить добре, далі будемо дивитися.

– Зараз “Дніпро-1” – команда, яка найменше пропустила з-поміж усіх команд чемпіонату, завдяки чому вдалося досягти такого результату?

– Я цього не знав, ми граємо злагоджено і тренер дає такі настанови. Каже, що оборона починається з нападу, тому так і прессингуемо. Оборона воріт – це не тільки заслуга захисників чи воротаря, це заслуга всієї команди, починаючи з нападників.