Капітан дніпрян Олександр Сваток за день до гри проти “Ворскли” поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги.

— Сашко, “Ворскла” цього сезону не дуже стабільна, хоча останнім часом команді вдалося знайти себе та набрати очки. Чим небезпечний цей суперник?

— У них є свій малюнок гри, це сильна команда із якісними гравцями. Тому нам потрібно дуже сумлінно зіграти та докласти чимало зусиль, аби здобути позитивний результат.

— До всіх цих факторів додається ще й погодний: десь лежить сніг, десь газон стає важчим. Наскільки це впливає на ваші дії на поле? 

— Сильно впливає, чого приховувати. Але ж це не перший рік ми граємо в таких умовах. Маємо бути готові до цього і постаратися припускатися меншої кількості помилок.

— Ваша команда зараз йде першою у турнірній таблиці. Вам психологічно комфортно чи все ж відчуваєте тиск, пов’язаний із тим, що переслідувачі досить близько, а у декого ще й матчі в запасі?

— Не можу казати від імені всієї команди, але як мені здається, ми рухаємося від гри до гри, до турнірної таблиці особливо не заглядаємо. Усі думки про найближчого суперника. Зараз – “Ворскла”, далі буде “Полісся”. Ось так і крокуємо, від гри до гри.

— У матчі проти “Чорноморця” ушкодження дістав Сашко Філіппов. Він зараз у загальній групі чи все складніше?

— Я думаю, завтра побачимо.

— Із одеситами вийшла насичена гра, багато голів. Наскільки фізично було важко відійти після неї?

— Ну, ми вже прийшли до тями. Звісно, непрості погодні умови, було нелегко, але нікому не цікаво, відійшли ми чи ні. Завтра чергова гра і все вирішуватиметься на футбольному полі.