Тіджані Рендерс:

 

– У команди зараз складний графік. Як ви його витримуєте?

 

– Потрібно доглядати за своїм тілом. Так, ми граємо за складним графіком, але команда виграє, у нас хороша полоса, тому і хороший настрій. Звісно, команда можливо може і поступитися у якомусь з наступних матчів, але це не змінить настрою в середині команди.

 

– Коли був останній вихідний?

 

– Вихідний був у понеділок. Був вдома із своєю дружино. Нічого незвичайно, але необхідний відпочинок у такому складному періоді я отримав.

 

– Чи вважається Ліга Конференцій справжнім європейським рівнем, чи це стосується тільки про Ліги Чемпіоні?

 

– Це дуже цікавий турнір, який має справжній європейський рівень без жодних питань. Звичайно, що АЗ прагне кваліфікуватися у наступну стадію.

 

– З чим пов’язаний той факт, що ти зараз став частіше грати в основному складі?

 

– Були зміни у складі команди, з’явилося вільне місце і я почав більше грати. Крім того, став показувати більш стабільну гру. Намагаюся покращувати свою гру в зонах завершення атаки, і сподіваюся надалі витримувати цей ритм і продовжувати грати в основному складі.

 

Паскаль Янсен:

 

– Зазвичай ви, якщо маєте змогу, то намагаєтесь дивитися суперника зі стадіону в живу, але зараз такої можливості не було. Чи це є проблемою?

 

– Усі повинні розуміти, що СК «Дніпро-1» грає в Україні, але проти нас вимушений буде грати в Словаччині. Ми доклали максимум зусиль щоб підготуватися матчу, і зробили для цього усе, що було в нашій змозі.

 

– СК «Дніпро-1» провів не так багато матчів, як АЗ у цьому сезоні. Чи дає це перевагу АЗ?

 

– Так, ми маємо цей факт, що грали більше СК «Дніпро-1», але якщо говоримо про найближчу гру, то тут ніякого впливу цього не буде. Хто буде краще готовий, той і переможе.

 

– З командою приїхали гравці, які були раніше в лазареті – Ванхеундзен і Базур. Вони вже готові грати?

 

– Вони не прибули туристами. Якщо ми беремо футболістів, то вони можуть вийти на поле.

 

– Вони вийдуть зі старту?

 

– Скоріше ні, один взагалі тільки починає тренуватися в загальній групі, а інший провів тільки 20 хвилин у минулому матчі. Їм ще потрібен час, щоб набрати форму.

 

– Зазвичай ви замінюєте основних гравців в останні 15-20 хвилин матчу. Ви таким чином намагаєтесь дати можливість їм відпочити?

 

– Це не пріоритет, адже для нас головне перемагати. Наша команда голодна до перемог, гравці знаходяться у дуже в хорошій формі, тому ми можемо дати комусь перепочинок, але тільки у тому разі, якщо гра буде складатися на нашу користь.

 

 

scdnipro1.com.ua