Другим новачком спортклубівців став півзахисник Артем Щедрий, останньою командою якого був клуб УПЛ — донецький Олімпік. Угоду з гравцем укладено терміном на 2 роки.

 

Артем Щедрий народився 9 листопада 1992 року в Бериславі Херсонської області і є вихованцем ДЮСШ Олімпік (Донецьк) і Академії київського Динамо. Саме у складі молодіжних команд динамівців він і розпочав свою кар’єру, зігравши 12 матчів за дубль і 26 за Динамо-2 у Першій лізі. Далі він три роки виступав за луцьку Волинь, за яку дебютував в УПЛ (1 матч), але в основному грав за дубль (50 матчів, 12 забитих м’ячів). Далі на три роки він став гравцем кропивницької Зірки, за яку провів 27 матчів в УПЛ, 50 матчів і 9 голів у Першій лізі та 4 гри у Кубку країни. Останні півроку Щедрий виступав за донецький Олімпік, зігравши в УПЛ 7 матчів, в яких він забив 1 м’яч.

 

Ще одним новачком СК Дніпро-1 став гравець лінії атаки Олексій Чичиков, з яким клуб уклав контракт терміном на один рік.

 

Олексій Чичиков народився 30 вересня 1987 року в Кременчуці, серед інших шкіл виховувався і у ДВУФК, а більшу частину кар’єри провів у складі полтавської Ворскли, за яку в еліті українського футболу провів 83 матчі і забив 8 м’ячів (за дубль 73 матчі, 23 голи), в Кубку України зіграв 7 матчів, і 3 гри провів в єврокубках. Крім того, він зіграв 1 матч в Кубку Росії за основний склад московського Локомотиву, а в іншому виступав за дубль залізничників (17 ігор, 1 гол). В сезоні 2006\07 грав за ФК Дніпро, в складі якого провів 2 матчі за основний склад і 5 ігор, 1 гол за дубль.

 

З сезону 2013\14 Чичиков перейшов до тоді ще кіровоградської Зірки, за яку і виступав останні п’ять років. У складі Зірки він провів 73 матчі і забив 23 голи у Першій лізі, і 44 матчі і 3 голи в УПЛ, а також 6 ігор в Кубку України.

 

 

scdnipro1.com.ua