— Власне кажучи, сподівався, що сьогодні буду нервувати менше, ніж у середу, але не вийшло. Ми розуміли, що обидві команди прагнутимуть перемоги, особливо «Дніпро-1». Команда граюча та заслуговує на інше місце. І ми розуміли наші кадрові проблеми: Лучкевич, Ковалець, Гордієнко, Бухал. Тому вважаю, що вірно побудували свою гру, обравши схему з трьома центральними захисниками. Практично всю боротьбу ми виграли, окрім моменту Когута у другому таймі. Діями у захисті я здебільшого задоволений, адже зіграли на нуль. А в атаці зіграли не так, як бажали. Але зважаючи на кадрові проблеми, розуміємо, що нічийний результат для нас є прийнятним у цьому поєдинку. «Дніпро-1» у другому таймі мав забивати двічі або тричі.


— Якщо брати до уваги перший матч, коли ви забили після помилки гравця «Дніпра-1», не зойкнуло, що у схожій ситуації сьогодні могли взяти більше?

 

— Звичайно, я не витримав та на молодого Новікова трішки здійняв голос. Я сподіваюсь на нього у майбутньому; він такий нападник, що робить максимум два дотики. І в цій ситуації десь зіграв авторитет Банади, тому  що у схожих моментах він передачу не віддає. У складніших моментах він не віддає м’яч, і дехто, може не задоволений цим, окрім мене, тому що він націлений на ворота. Тому я не стримався. Але нічого, вся команда його підтримала, я теж підтримав, адже відходжу дуже швидко. Тож, все добре. Нічийний результат є закономірним, але ближчими до перемоги були футболісти «Дніпра-1» — тут не може бути ніяких запитань.

 

— Чи збираєтесь ви у цьому сезоні ще боротися за єврокубки?

 

— Звичайно, адже ще грати й грати. Я казав ще спочатку нашому президенту: якщо не буде серйозних кадрових проблем, ми будемо до кінця боротися. Розуміємо, що не вистачає лави, яка має бути в команд, що ставлять високі цілі. В нас є Кубок і в чемпіонаті ще не все загубили. Ми не сподіваємось наздогнати «Десну» чи «Зорю», але реально можемо поборотись за 5 місце. Все це буде залежати від стабільності складу.

 

 

scdnipro1.com.ua