— Олександре, ти сьогодні вперше за певний час вийшов у стартовому складі команди і провів весь матч. Наскільки складно далася гра?

 

— Так, була тривала пауза. Після зборів ігровий тонус дещо став втрачатися, але вже у процесі гри став більше освоюватися. Фізично ще було важкувато витримати усі 90 хвилин через цю ігрову паузу. А в цілому команда зіграла добре, усі відпрацьовували один за одного у захисті, а власними моментами ми скористалися, тому і зуміли досягти позитивного результату.


— В складі «Десни» є фактурні форварди, на яких йде чимало навісних передач. Готувалися саме до такої гри, чи можливо суперник чимось здивував?

 

— В принципі все так. Тренерський штаб нам повністю розповів, як буде діяти суперник, тому ми все це знали, що буде багато подач, що вони добре грають головою і як саме вони відкриваються. Проте все ж таки у них було кілька моментів, коли вдавалося завдати удари і добре, що в цих епізод нас виручав Валера Юрчук. Так що ми усе це знали і готувалися саме до такої гри. Добре, що вона у підсумку так склалася.


— Хто сьогодні більший герой – Юрчук чи Чуже?

 

— Команда — головний герой (посміхається). Валера і Маріо опинилися в потрібному місці у потрібний час, за що їм велика подяка, але загалом вся команда терпіла, працювала, виконував установку, що і призвело до перемоги.

 

— Наскільки команда задоволена виступом у цій зимово-весняній частині чемпіонату?

 

— Тут ні для кого не секрет, що ми задоволені. Можна подивитися у турнірну таблицю, а там ми за цей невеликий період набрали більше очок, ніж за все перше коло і це головний показник. Навпаки, трохи шкода, що зараз наступає перерва, а поки у нас йдуть такі результати, то хотілося грати і грати.

 

 

scdnipro1.com.ua