— Андрію, зрозуміло, що після першого кола чемпіонату в команді не найкращі відчуття, і, тим не менш, з яким настроєм зараз хлопці приступили до роботи?

 

— Звичайно, не можна сказати, що ми задоволені турнірною ситуацію, адже вона для на нас досить складна, але у той же час потрібен настрій для того, щоб добре працювати, оскільки якщо ми будемо посипати голову попелом, то від цього краще нікому точно не буде.

 

— Самі гравці відчувають, що команда перебуває не на належному місці у турнірній таблиці?

 

— Це не тільки наша думка, а й усіх експертів, фахівців і журналістів, які вважають, що у нашої команди високий потенціал. Переконаний, що тепер, після зборів, ми покажемо чого ми варті.

 

— Окрім чемпіонату команда продовжує виступ і у Кубку країни, де вийшла у чвертьфінал. Твоя особиста відпустка, якщо дивитися фотографії у соціальних мережах, пройшла в компанії з гравцями з «Олександрії». Не обговорювали майбутнє протистояння?

 

— Відверто кажучи, ми намагалися якомога менше говорити про футбол, а присвятити час відпочинку. Тому вже на полі вирішимо, хто з нас сильніший.

 

— В команді не буде якогось пріоритету між турнірами?

 

— Вважаю, що ні. У нас зараз досить складна ситуація в чемпіонаті, але ми хочемо рухатися якнайдалі і у Кубку. Особливо важливим стане перший місяць у другому колі, коли нам обов’язково треба набирати очки.

 

 

scdnipro1.com.ua