Прогноз Sport.ua – 2:2

Кучер має тепер велику проблему з пошуком заміни належного рівня одному з двох своїх найкращих футболістів. Додамо сюди ще й той факт, що Олександр Піхальонок перебуває не в оптимальних кондиціях через травму перед початком сезону, і виходить зовсім сумна картина. Через логістичні труднощі «Дніпро-1» ще не стартував у новому сезоні УПЛ, тому досвід майбутньої зустрічі буде для нього новим для цієї літньої кампанії. Чи буде на прийдешній грі задіяний Довбик – головне питання, але якщо все ж таки ні, то замінити Артема просто нікому. Принаймні поки що.

І ось у такому розібраному стані «Дніпро-1» підходить до гри проти команди, виступ якої у першому турі здавався чи не найбільш монолітним серед усіх колективів «еліти».

Із «Поліссям» дійсно доведеться рахуватись усім нашим загальновизнаним футбольним грандам цього року, і це зовсім не порожні гучні слова. Подивіться лише на трансферну політику житомирського клубу!

Ми вважаємо, що у майбутній грі команди порадують голами. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 2.5.

Прогноз football.ua – 1:1

Ось так от буває: учасник Ліги чемпіонів цього сезону (щоправда, вже з приставкою “екс-“) приймає дебютанта ліги, але не виглядає фаворитом матчу.

По-перше, Полісся просто не грало серед сезону в жодних єврокубках і могло спокійно готуватися до виїзду. У Дніпра-1 був не просто виїзд до Афін, а виїзд, скажімо так, з пригодами. Отруєння, гра на спеці (у Греції в день гри було +32 градуси), емоційно і фізично найважчий матч – і в результаті мало того, що виліт, так ще й втрата Довбика. Втрата не на тур і навіть не на місяць, а назавжди.

Довбик вже у Жироні, і навіть якщо до кінця серпня клуб придбає йому якісну заміну, сьогодні її не буде точно. А Дніпро-1, за великим рахунком, цілком вибудовувався під свого бомбардира.

Прогноз ua-football.com – 1:1

“Дніпро-1” ще не грав цього сезону в УПЛ, тож оцінювати тонус та стан команди можна тільки за підсумком двох матчів у кваліфікації Ліги чемпіонів. І підсумки ці різняться. В першому матчі з “Панатінаїкосом” було дуже слабко, дуже погано; в другому – краще, аніж очікувалося. Навіть в умовах харчового отруєння деяких футболістів і, відповідно, кадрових проблем.

Можна було б ризикувати зі ставкою на перемогу “Дніпра-1”, якби не кадрові проблеми команди Олександра Кучера. А так… виникає спокуса спрогнозувати успішний підсумок для “Полісся”. А успішним підсумком буде й нічия. Житомиряни здатні розпочати агресивно й змусити “Дніпро-1” відіграватися. Перший гол в матчі заб’є “Полісся” – так.

Прогноз football24.ua – 1:0

СК Днепр-1 вылетел из Лиги чемпионов, однако продемонстрировал очень симпатичную игру в ответном матче. Сказалось возвращение Пихаленка, хотя и Александр Кучер молодец – перевел Мирошниченко выше по флангу, опустил Пасича на позицию фулбека и наладил прессинг. Правда, есть один нюанс. На фото с тренировок “желто-черных” Артема уже нет.

Атакующая мощь СК Днепра-1 сильно просядет из-за отсутствия Довбыка, но в целом команда Александра Кучера выглядит мощнее. Во всех смыслах. Да, возникают вопросы по позиционной игре и качеству продвижений, но они у “спортклубовцев” есть – и они значительно интереснее того, что продемонстрировало Полесье в 1-м туре.

Сегодня подопечным Александра Кучера будет непросто, но они должны победить.

Прогноз footboom1.com

К старту в сезоне УПЛ Днепр-1 подходит не в самом хорошем настроении, но более или менее восстановившись от проблем со здоровьем. Плюс и легионеры уже смогут дебютировать в составе, поэтому Кучер должен провести ротацию, но она не думаю, что будет большой.

Точно не сыграет Артем Довбик, который вот-вот перейдет в состав испанской “Жироны”. Таким образом, впереди могут сыграть Третьяков или Маркос Андре. Точно не помогут в матче выбывший на длительное время Волынец Гуцуляк и Федоров, у которых все еще остается активной дисквалификация.

Ожидаю, что обе команды в защите отсиживаться не будут. “Днепр-1” должен реабилитироваться за вылет из Лиги чемпионов, “Полесье” – продолжить на настроении яркий старт, и именно игра с вице-чемпионом в прошлом сезоне может стать неплохим испытанием амбиций клуба из Житомира.

Не удивлюсь ничейному итогу игры, учитывая некоторую физическую усталость хозяев матча: переед, отравление, настроение. Но эту ставку предложу как дополнительную, а основной, думаю, стоит рассматривать то, что обе отметятся голами в этом матче.