Прогноз Sport.ua – 2:0
Яким «Дніпро-1» повернеться після міжнародної перерви – велике питання. Ситуація в турнірній таблиці при цьому не змінилася – потрібна перемога, після чого можна буде знову всіх випереджати, як мінімум, на три очки.

«Чорноморцю» треба починати абсолютно нову історію, але від чого відштовхуватися, якщо цього сезону в гостях одесити виграли лише дві гри в чемпіонаті з семи, а в кадровому плані останнім часом спостерігаються великі проблеми. Особливо в центрі оборони, де після вилучення Ловро Гучека в минулій грі і ротації толком не залишилось.

Прогноз football.ua – 1:0
Дніпряни підходять до поєдинку з одеситами у статусі фаворитів, а у разі перемоги взагалі можуть одноосібно очолити турнірну таблицю УПЛ. Домашня серія без поразок Дніпра-1 триває вже протягом п’яти поєдинків, та і загалом підопічні Юрія Максимова є найкращою командою чемпіонату, якщо рахувати виключно домашні матчі.

А от одесити у минулому турі програли вдруге поспіль. Звісно, не варто забувати про те, що Рух зумів дотиснути їх у тому числі завдяки вилученню Гучека. Чорноморець досить непогано стартував, але тепер став більш нестабільним.

Прогноз ua-football.com – 2:1
Дніпряни є беззаперечним фаворитом цієї пари. Букмекери також віддають явну перевагу команді Юрія Максимова. Тим більше гра пройде на домашній арені чинного віце-чемпіона. Так, “моряки” знаходяться у певній кризі, але не варто скидати з рахунків підопічних Романа Григорчука. Одесити зможуть дати бій, скоріш за все навіть заб’ють. Але перемогти буде дуже складно.

Прогноз football24.ua – 2:1
Учитывая нынешнюю форму Днепра-1 и последние результаты Черноморца, вывод напрашивается сам собой – команда Юрия Максимова является фаворитом. Впрочем, на легкую прогулку “спортклубовцам” рассчитывать не следует. “Моряки” хоть и нестабильны, но очень опасны. Тем более, в состав после вернулся Иеде, который очень умело подстраивается под партнеров и сильно добавляет атаке эффективности.

Вообще, сегодня на Днепр-Арене состоится битва прагматизма и романтизма. Команды сильны в своих преимуществах – вопрос только в том, кто их лучше реализует. СК Днепр-1 до сих пор делал это безошибочно, чего не скажешь о Черноморце, поэтому ставим на победу хозяев.

Прогноз footboom1.com
“Черноморец” попал в кризис, к которому еще прилагаются проблемы с составом. Сразу два игрока защитной линии точно не сыграют, еще двое под вопросом, поэтому в этой линии ожидаются эксперименты, а, как часто бывает, они позитивом не заканчиваются. Поэтому ставка на победу хозяев плюс тотал более 2,5 выглядит, по моему мнению, довольно интересно. Думаю, одесситы тоже поле без гола не оставят, но этот вариант предлагаю рассмотреть как запасный. Хотя команда стабильно и забивает, но все же и днепряне улучшили игру в защите, что позволяло им сохранять свои ворота “сухими” во многих последних матчах.