Прогноз Sport.ua – 1:3

«Дніпро-1» не може похвалитися вдалими результатами. Такої поганої серії, як у «Вереса», в них немає, зате старт сезону вийшов аналогічним – одне набране очко в двох матчах (а перед цим був і виліт з Ліги конференцій) відкинуло підопічних Кучера з вершини турнірної таблиці на друге місце.

 

Повернеться після дискваліфкації Едуард Сарапій, який пропускав попередній тур. Мабуть, замінить він в основі не Адамюка (який, до речі, є екс-футболістом «Вереса»), а Хайнера – Адамюк якраз зміститься на правий фланг.

 

Все ж «Дніпро-1» повинен триматися в чемпіонській гонці, тому втрата очок в Рівному не входить в його плани.Багато залежатиме від того, хто заб’є перший гол. Та все ж поставимо на підопічних Кучера.

 

Прогноз Football.ua – 1:1

Команда Кучера у 2023-му товсто натякає, що погана у позиційній атаці – а так сильно віддавати м’яч, як це робили у першому колі, суперники у матчах із нею не будуть, мабуть, ніколи. Нічия з кризовою Олександрією, поразка від дуже кризового Динамо – це два важких удари по команді. Третій, у вигляді осічки з таким Вересом, може зовсім добити амбіції Дніпра-1.

 

А ще дуже цікаво, хто у Дніпрі-1 закриє пост номер 1. Проти Динамо Владислав Рибак став третім воротарем, який грав по ходу цього чемпіонату. Макс Валеф грав більшу частину сезону, провів багато ігор на нуль – але, мабуть, до нього накопичилися питання, коли тренер відправив його на лаву в найважливішій грі. Так, у воротах із Рибаком команда програла – але це не скасовує чудову гру його особисто. Воротар, який минулого сезону сидів у запасі першолігового Олімпіка, відзначився парою прекрасних сейвів.

 

Прогноз UA-football.com – 1:2

Обидві команди підходять до гри не в кращому своєму стані, проте варто розуміти, що навіть зараз дніпряни виглядають цікавіше – і за грою, і кадровим наповненням. Щобільше, лідери “Дніпра-1” дуже злі, а отже, точно захочуть повернутися на переможний шлях якнайшвидше. “Верес” останнім часом втратив свою непрохідну оборону, а тому поставимо на перемогу гостей. Вона, як ви розумієте, продовжить домашню невтішну серію рівнян.

 

Прогноз football24.ua – 2:2

Обе команды будут чрезвычайно мотивированными, поэтому можно ожидать результативного поединка. Верес очень симпатично выглядел на фоне крепкой Ворсклы, чудом не выиграв тот матч – у СК Днепр-1 же были только качественные 40-60 минут против Александрии, которые все равно не завершились триумфом.

 

Уже даже дети знают, что достаточно только имитировать давление на оборону “спортклубовцев”, чтобы та начала раскатывать мяч поперек штрафной в ожидании опускания Пихаленка. Это приводит к привозам и разрывает связь между Александром и Довбиком. Удастся ли Вересу провернуть такой ход? Нам кажется это вполне реальным, поэтому ставим на ничью.

 

Прогноз Footboom.com

В першому колі “Дніпро-1” переміг суперника з рахунком 2:0. Не здивуюсь, якщо і цього разу відбудеться подібний підсумок матчу. “Вересу” ніяк не вдається перемогти на своєму полі, і наврядче варто очікувати дива на гру з дніпрянами, адже вони втратили перше місце і до матчу можуть підійти доволі злими. Звідси і ставка на перемогу гостей. “Дніпро-1” непогано виглядав в першій частині, і якщо їх вірно замотивувати, то у подібних матчах їм доволі легко вдається брати максимум балів. Але тут головне, щоб у команді попрацювали над помилками.

 

 

В последних пяти матчах команда Верес сыграла один раз вничью и потерпела четыре поражения. В то же время, команда Днепр-1 разошлась миром с соперниками два раза и проиграла три поединка.

В турнирной таблице Верес отстает от команды Днепр-1 на 18 очков и имеет худшую разницу мячей: -5 против +20.

Также стоит обратить внимание, что практически во всех последних матчах Днепр-1 забивает один гол и менее за игру, что позволяет рекомендовать обратить внимание на ставку Индивидуальный Тотал Днепр-1 меньше 1.0 с коэффициентом 3.34.

 

18tur_koef