Прогноз Sport.ua – 1:2
«Дніпро-1» не може перемогти вже три матчі поспіль, тож водночас дає місце для ривка «Кривбасу» й украй небезпечно підпускає до себе київське «Динамо». Фактично, команда Максимова зараз перебуває в такому стані, що кожна наступна помилка загрожує руйнуванням усіх надій на другу частину кампанії.

Утім, на відміну від тієї ж «Оболоні», у дніпрян хоч календар найближчим часом має більш оптимістичний вигляд, тоді як справжня спека почнеться якраз у заключних турах. До цього моменту залишається лише сподіватися, що Максимов зможе повернути команді колишню впевненість, адже навіть кадровий потенціал у неї виглядає не настільки сумно, як це було до зимової паузи.

Прогноз football.ua – 1:1
Дніпро-1 на початку футбольного року, м’яко кажучи, збентежив. Домашня нічия з головним аутсайдером ліги, який ще й пенальті не забив – не те, чого чекали від команди Максимова, яка так хвацько штампувала перемоги восени.

Відсутність Сватка дуже сильно підрубала команду в матчі з Минаєм: Сарапій і той же Бабенко припустилися серйозних помилок, які призвели до голу і пенальті відповідно.

Оболонь, якщо що, і близько не “груша”, на якій можна відпрацьовувати удари. Чорноморець команда переграла повністю – і одеський клуб не такий і мертвий, якщо судити з видовища проти Динамо. У слабке місце ця команда бити точно готова – так що не дивуйтеся, якщо “пивовари” сьогодні виграють центр поля.

Прогноз ua-football.com – перемога “Дніпра-1” (1.61).
Підопічні Максимова аж ніяк не можуть бути задоволені стартом весняної частини сезону. Дніпряни грали першим номером проти “Минаю”, але з конструктивом у них відчувалися проблеми. У другій половині зустрічі тиск дніпрян збільшувався, але заштовхати м’яч у ворота з гри господарям так і не вдалося.

Безумовно, фаворитами цього протистояння вважаються гості, але легко їм точно не буде. Кияни досить непогано грають у захисті і забити їм непросте завдання. Проте, очікуємо, що підопічні Максимова зможуть за рахунок індивідуальної майстерності вирвати надзвичайно важливу перемогу. Дніпряни ще не перемагали “пивоварів”, але у них є всі шанси перервати цю серію.

Прогноз football24.ua – ТБ 2,5
“Пивовары” выдали мощный весенний старт, едва не переехав Черноморец. Подопечные Валерия Иващенко завершили встречу со счетом 18:1 по ударам – впрочем, победить одесситов не удалось.

Того же нельзя сказать о СК Днепр-1. Команда Юрия Максимова стартовала с поединка против Миная, расписав ничью и едва не проиграв.

Интересно узнать, была ли ничья СК Днепр-1 случайностью. Поединок с Оболонью даст лучше понять, в какой форме “желто-черные” подошли к весенней части сезона.

Конкретный результат спрогнозировать трудно, но можно рискнуть по ставке на тотал больше 2,5. Оборона у обоих коллективов уязвима, а забивают они регулярно. Существует приличная вероятность, что хотя бы три гола мы увидим.

Прогноз footboom1.com
“Днепр-1” – фаворит, но с “Оболонью” будет очень тяжело. Если Филиппов или Гуцуляк снова не поймают свой голевой кураж, то взять максимум баллов у днепрян может снова не получиться. Немало будет зависеть от того, как Максимов провел разбор полетов, и какие выводы после дуэли с “Минаем” были сделаны. Но это покажет игра. Поэтому ставить на победу фаворита – рисково, а вот их непроигрыш выглядит вполне логично. К этому можно добавить тотал менее 2,5, ведь результативными действиями команды в последнее время отмечаются не так уж часто. Особенно это проблема для днепрян в играх с довольно плотной защитой соперника.