Прогноз Sport.ua – 2:0

В целом, днепряне имеют достаточно возможностей для того, чтобы и в дальнейшем бороться за «золотой» комплект наград. Постепенно к обойме подтягиваются «зимние» новички, а ранее пришедшие в клуб футболисты также создают неплохую конкуренцию в борьбе за место в стартовом составе. Вот только нескончаемый поток травм различной степени тяжести Кучеру не удается никак пустить стороной от своей команды. Тот же Довбик, например, начинал прошлый матч со скамейки запасных, хотя является «железно» основным игроком, но повреждение Пеглоу изменило изначальную установку тренерского штаба.

 

Мы считаем, что хозяева добудут победу с уверенным преимуществом. Нашей ставкой будет позиция – Фора. «Днепр-1» (-1) с коэффициентом 2.57.

 

Прогноз Football.ua – 3:0

Загалом, зміна тренера взимку виглядала досить очікуваною подією. У клубі змінилося все керівництво, до ухвалення рішень повернулися ті, хто керував клубом раніше. Прийшло і пішло так багато футболістів, що в першому ж матчі клубу 2023-го за Львів вийшло 10 (!) новачків. І в контексті цього заміну Дулуба на давно знайомого керівництву Безсмертного ще можна було б зрозуміти. Але точно не після трьох турів, у яких набрано чотири очки.

 

Так чи інакше результат матчу все одно на 90% залежить від Дніпра-1. Команда Кучера має отримати додатковий імпульс після осічки Шахтаря: “гірники”, які так легко штампували перемоги на початку року, показали свою вразливість. Довбик навіть після травми виглядає неперебивним аргументом на рівні Прем’єр-ліги: його взаємодія з Піхальонком феноменальна, а в очній боротьбі Артем виглядає справжнім монстром.

 

Прогноз UA-football.com – 2:0

“Дніпро-1” в цьому році не феєрить й немає підстав очікувати на фестиваль у матчі зі “Львовом”. Логічніше розраховувати на виважену, раціональну звитягу фаворита. Ризикнемо спрогнозувати, що “Дніпро-1” не заб’є більш як два голи. Тож “індивідуальний тотал 1 – менше 2,5” – добра ставка.

 

Прогноз football24.ua

СК Днепр-1 имеет определенные трудности с составом, но они не столь уж и критичны для матча со Львовом. При всех нюансах, “спортклубовцы” должны побеждать “горожан” – это команды с разных планет. Конечно, днепровцы помучились в последних турах, но вместе с тем они доказали готовность терпеть, проявлять характер и добиваться нужного результата.

 

Даже ничья станет громкой сенсацией, однако в неё совсем не верится. Впрочем, не стоит забывать, что мы говорим об УПЛ – здесь возможно всё.

 

Прогноз Footboom.com

Господарі повині доволі легко перемагати – 2:0, 3:0, або навіть 4:0. Не очікую голів від гостей, тому ставка на те, що обидві заб’ють може легко зайти. Також ризикнув би запропонувати зіграти на тоталі більше 2,5. Дніпряни, якщо зловлять свій вайп, то без перешкод знайдуть “дірки” в обороні суперника і зможуть їми скористатись – це показала гра проти більш надійного у захисті “Металіста 1925”.

 


20tur_koef