Прогноз Sport.ua – 1:2

 Если сравнивать с «Зарей», то футболисты «Днепра-1», наоборот, неудачно провели концовку первого круга и начало второго. Тогда в трех матчах подопечные Александра Кучера набрали только одно очко. Это лишило их единоличного лидерства в Премьер-Лиге. Правда затем днепряне сумели собраться и следующие три игры провели на одном дыхании, одержав три победы с общим счетом 9-2. Но все равно пока они занимают второе место, отставая от «Шахтера».

 

В борьбе за медали, наверняка, пригодится каждое очко. Поэтому команды постараются сделать все возможное, чтобы добиться успеха. Ждем интересный и результативный футбол. Предположим, что «Днепр-1» победит с минимальным перевесом 1:2.

 

Прогноз Football.ua – 2:1

Дуже значним фактором виглядає можлива участь чи неучасть Герреро. Форвард збірної Панами за три матчі показав свій клас та готовність “підривати” лінії оборони суперників. Після цього він вибув через травму і без нього команда, наприклад, програла Кривбасу. За даними ютуб-проекту “ТаТоТаке”, Герреро залікував травму і готовий зіграти – але це тільки множить питання. Якщо учасник ЧС-22 готовий зіграти повний матч – це одна історія, якщо годину – інша, якщо готова вийти на заміну – третя.

 

Так чи інакше, з Дніпром-1 буде складно у будь-якому разі – і, зокрема, з його обороною. Тонкий момент, як ставитись до пари пропущених від Львова вже за рахунку 3:0, після яких команда Кучера легко забила ще два. Дніпро-1 розпочав сезон із п’яти матчів без пропущених, потім збавив у всіх показниках – і, зокрема, у семи турах поспіль пропускав – але зараз дуже схоже, що оборонна міць команди Кучера повернулася на проектні потужності. Останні три матчі Дніпра-1 – це дві “сухі” виїзні перемоги та 5:2 зі Львовом, коли команда явно скинула оберти по ходу гри.

 

Незважаючи на те, що за золото бореться колектив із Дніпра, йому комфортніше віддати м’яч Зорі. Довбик класно грає на просторі, він просто монстр єдиноборств – а ось команда, що закрилася, може зустрічати форварда захисниками по двоє. Все одно у Дніпра-1 жоден інший форвард більше не забив жодного м’яча – та й не грають практично інші нападаючі. Пеглоу перейшов на фланг і в принципі не вражає… Але після попередньої зустрічі (див. нижче) Зоря має додатково побоюватися Довбика і в будь-якому разі надавати йому мінімум простору.

 

І дуже інтригує погляд Кучера на фланги. Ще минулого туру позиції вінгбеків зайняли Пасіч і Каплієнко – але тренер сам на 55-й хвилині замінив обох, випустивши замість них Хайнера і Матарітту. У легіонерів-новачків не вдалося заявити про себе одразу, Матарітта просто був травмований – але загалом очевидно, що вони прийшли для гри в основі. Для швидких атак по флангу підходять обидва, інше питання, що випустити проти сильного суперника обох може бути занадто авантюрно.

 

Прогноз UA-football.com – 1:2

Колектив Кучера тяжко розпочинав другу частину сезону, проте видно, що команда додає з кожною грою. Ймовірно, коуч зробив ставку на поступовий набір форми, а отже, не варто очікувати спаду дніпрян найближчим часом. “Зоря” ж навпаки, минулого туру швидше розчарувала, що наштовхує на не найкращі думки у світлі настільки очікуваного матчу. Враховуючи сказане вище, а також вміння дніпрян грати топ-матчі в рамках УПЛ (у першому колі обіграли і “Зорю”, і “Динамо”, і “Шахтар”), поставимо на мінімальний тріумф у майбутній грі, який допоможе їм продовжувати гонитву за “Шахтарем” у турнірній таблиці.

 

Прогноз football24.ua

Днепровцы много позволяют соперникам и часто проваливают длительные игровые отрезки. Луганчане же среди представителей топ-4 с отрывом лидируют по показателю ожидаемых пропущенных голов. При этом СК Днепр-1 и Заря имеют мощную группу атаки – а значит сегодня ей будет где разбегаться.

 

Осенью “спортклубовцы” устроили разгром, однако тогда расклад был проще. Подопечным Патрика ван Леувена не хватало сыгранности (чего нельзя увидеть сейчас), а команда Александра Кучера была на взлете. Ныне же соперники примерно равны.

 

Боевая ничья при таком раскладе кажется довольно логичным результатом, однако букмекеры небольшое преимущество отдают СК Днепр-1. “Желто-чёрные” значительно лучше в позиционном наступлении и не уступают “чёрно-белым” при игре на встречных курсах, а наличие Довбыка с Пихаленком можно назвать особым преимуществом. Впрочем, Заря по ходу своих матчей стабильнее “спортклуба”.

 

Учитывая все эти факторы, можно сделать такой прогноз – либо подопечные Александра Кучера одержат победу, либо все завершится вничью. И почему-то существует стойкая уверенность, что будет пробито ТБ 2,5.

 

Прогноз Footboom.com

І “Зоря”, і “Дніпро-1” демонструють непоганий атакуючий футбол, який при цьому перетворюється на гольове шоу. Дуже часто забивають не лише одна команда, тому і цього разу пропоную зіграти на голах, а точніше на їх кількості. Тотал більше 2,5 цілком може бути битий ще у першому таймі. Також як і става на те, що обидві команди заб’ють.

 

21tur_koef