Прогноз Sport.ua – 2:0

Зараз «Дніпро-1» має серію з шести зустрічей без поразок. Востаннє він зазнавав невдачі 15 квітня у грі із «Зорею» – 1:2. За цим програшем пішла низка матчів із 4-х перемог, однієї нічиєї і знову перемоги.

 

В останньому на сьогодні матчі «Колос» вдома програв із рахунком 0:2 «Олександрії». Ця невдача, за великим рахунком, поставила хрест на прагненні команди до останнього змагатися за підсумкову п’яту позицію, яка дасть змогу заявитися до Ліги конференцій. Вона дістанеться саме «Олександрії».

 

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку його господарі зможуть зіграти краще, ніж гості. А ось порадувати результативністю команди не зможуть. Як наслідок, нашою ставкою буде – перемога першої команди з ТМ 2,5 у матчі.

 

Прогноз Football.ua – 2:1

Команда Кучера має перемагати Колос, якщо взагалі планує претендувати на місце у топ-2. Зоря просто не втрачає, а Шахтар і так попереду на кілька очок.

 

Прямо зараз Колос може відчувати серйозні проблеми з мотивацією: до п’ятого місця вже 9 очок, а до зони перехідних матчів всього сім, але навіть якщо програти всі матчі, клуб з 99-відсотковою ймовірністю нижче дванадцятого місця не опуститься. Про мотивацію Дніпра-1 вже сказано багато.

 

З тактичного погляду говорити просто нічого: абсолютно очевидно, що Колос оборонятиметься всією командою, а Дніпро-1 – атакуватиме. Дуже багато, як завжди, залежить від зв’язки Піхальонок – Довбик, але востаннє вона спрацювала зовсім недавно: минулого туру.

 

Прогноз UA-football.com – 2:0

Трудно найти аргументы в пользу “Колоса”. Похоже, ковалевская команда вошла в кризисный период. Отсутствие турнирных задач не способствует аккумуляции и мобилизации сил. А “Днепр-1”, напротив, должен не замечать физическую усталость, ведь борется за историческое достижение. Даже второе место, не говоря уже о первом, станет для клуба и команды незаурядным достижением.

 

По мастерству команда Кучера превосходит команду Вишняка. Так что здесь мудрствовать с прогнозом неуместно. Есть смысл выбрать ставку на “сухую” победу фаворита, ведь в трех из последних пяти матчей “Колос” не забивал. 

 

Прогноз football24.ua – 1:0

Предсказать ход этой встречи довольно просто. Колос будет отсиживаться в среднем блоке, навязывать борьбу и надеяться на какую-то контратаку или стандарт. Днепр-1 будет мучиться с обороной “хлеборобов”, ходя вокруг штрафной и набивая мизерные xG – пока Довбик с Пихаленком не организуют что-то интересное.

 

До сих пор данный подход приносил результат – однако в поединке против Зари реализация подкачала, а с Александрией этого уже не хватило. Тем не менее, мы рискнем поставим на победу СК Днепра-1. В поединках с лидерами Колос не вывозит, а сейчас еще и мотивации не будет хватать.

 

Прогноз Footboom.com

Як я вже писав, не вірю в те, що “Колос” може добре зіграти з мотивованим лідером УПЛ. Наразі саме турнірної мотивації і настрою ковалівцям на подібні матчі точно не вистачає. Звідси і прогноз напрошується на впевнену перемогу господарів. Не здивуюст також, якщо команди повторять результат першого матчу – 3:1, але все ж більше пропоную зіграти на тоталі більше 2,5. “Колос” не буде відсиджуватись у захисті, і спробує підпсувати нерви дніпрянам, але все ж атака суперника в цьому сезону виглядає стабільніше і, думаю, мінімум два голи вони у ворота Волинця точно заб’ють – не здивуюсь, якщо це зробе саме Довбик.

 

Прогноз на матч

В последних пяти матчах команда Днепр-1 одержала три победы, сыграла один раз вничью и потерпела одно поражение. В то же время, команда Колос выиграла четыре матча и проиграла один поединок.

 

В турнирной таблице Днепр-1 опережает команду Колос на 28 очков и имеет лучшую разницу мячей: +36 против -8.

 

Также стоит обратить внимание, что практически во всех последних матчах с участием команд Днепр-1 и Колос забивается три и менее гола за игру, что позволяет рекомендовать обратить внимание на ставку Tотал Меньше 3.0 с коэффициентом 1.65.

 

Также стоит обратить внимание, что практически во всех последних матчах Днепр-1 забивает два гола и менее за игру, что позволяет рекомендовать обратить внимание на ставку Индивидуальный Тотал Днепр-1 меньше 2.0 с коэффициентом 1.90.

 

27_tur_koef