Прогноз Sport.ua – 1:0

Обом командам в останніх поєдинках забиті м’ячі даються непросто, тому поєдинок буде складним. Але турнірна мотивація, зарядженість на рекорд Довбика та загальний клас зараз на боці «Дніпра-1». Тому прогнозуємо перемогу команди Кучера з різницею в один м’яч.

 

Прогноз Football.ua – 2:1

Взагалі, що далі, то більше здається, що наявність у складі кращого з великим відривом форварда ліги – водночас і щастя, і прокляття Дніпра-1. Потужність Довбика дозволяє йому перетворювати на голи певний відсоток подач, вигравати для команди багато матчів – але саме з цієї причини стиль гри Дніпра-1 знають усі з п’ятого туру. Знає його і Ворскла, яка зіграла на нуль два останні матчі.

 

Головне питання матчу: хто протистоятиме Довбику? Скрипник шукає оптимальну пару центрбеків весь сезон – і результат, здається, з пошуками корелює дуже слабко. У Ворскли просто немає двох надійних центральних захисників, і саме тому: а) там грає стовідсотковий латераль Кравець; б) Довбику сьогодні може бути простіше, ніж із тим самим Колосом.

 

Прогноз UA-football.com – 2:1

Чи буде вмотивована “Ворскла”? Певно, що так. Можливо, не тільки турнірною ситуацією. Чи здатна буде “Ворскла” нав’язати супернику свою гру навіть в умовах максимального налаштування на матч? Тут є сумніви. “Дніпро-1” – історично незручний суперник для полтавців. Не буде двох основних гравців, від одного з яких залежить креатив на чужій половині поля. Не додають “Ворсклі” єдності й чутки про можливий відхід Віктора Скрипника з посади головного тренера.

 

Одним словом, вимальовується сценарій, за якого “Ворскла” дасть “Дніпру-1” бій – але не більше. Можна зробити ставку на “обидві заб’ють”. В цьому поєдинку жодна з команд не сидітиме наглухо в обороні. 

 

Прогноз football24.ua – 2:1

СК Днепру-1 предстоит очень сложный поединок. Ворскла имеет значительное количество проблем, но полтавчане чрезвычайно интенсивны и эффективны при игре без мяча – они задушили прессингом даже Динамо. На мяче коллектив слабее, но определенные интересные наработки есть. Не хватает хорошей реализации.

 

Подопечные Александра Кучера имеют лучшую кадровую ситуацию. Кроме того, они доказали готовность выжимать необходимый результат, даже если матч тотально ужасный. В конце концов, у днепровцев больше мотивации, поэтому мы поставим на их победу – хотя нынешний СК Днепр-1 способен допустить осечку в любой момент.

 

Прогноз Footboom.com

Думаю, господарі повині брати максимум у цьому матчі. Мотивації у їх суперника не так і багато, адже реальних шансів поборотись за єврокубки майже і нема, як і покинути елітний дивізіон. Звідси і стадія “догравання” сезону. Не здивуюсь, якщо знов відзначиться голом Довбик, який націлен на рекорд УПЛ.

 

Прогноз на матч

В турнирной таблице Днепр-1 опережает команду Ворскла на 28 очков и имеет лучшую разницу мячей: +37 против -3.

 

Также стоит обратить внимание, что практически во всех последних матчах с участием команд Днепр-1 и Ворскла забивается три и менее гола за игру, что позволяет рекомендовать обратить внимание на ставку Tотал Меньше 3.0 с коэффициентом 1.85.

 

Следует отметить, что и Днепр-1, и Ворскла практически во всех последних матчах не уходят с поля без забитых мячей, что дает возможность взять на вооружение ставку “Обе забьют – да” с коэффициентом 1.79.

 

Также стоит обратить внимание, что практически во всех последних матчах Днепр-1 забивает два гола и менее за игру, что позволяет рекомендовать обратить внимание на ставку Индивидуальный Тотал Днепр-1 меньше 2.0 с коэффициентом 2.02.

 

28_tur_koef