Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник поділився власним враженням від матчу проти «Дніпра-1» на післяматчевій пресконференції:

– Виграти у такої команди, як «Дніпро-1» у цьому сезоні дуже складно. Це гарна, потужна команда. Розуміли, що якщо будемо грати у відкритий футбол проти такої команди, то це буде самогубством. Грали проти м’яча, а те, що моя команда вміє терпіти – це я знаю, що сьогодні і було. А пропущений гол нас більше заспокоїв, ніж було б постійно 0:0… Так що грали, два голи забили, а потім вже діяли по рахунку. Другий тайм був невиразний з нашого боку, але перемога -є перемога. Звісно, що ми задоволені.

– За рахунок чого все ж таки вдалося сьогодні одержати перемогу?

– Я вже сказав про це. Якщо «Дніпро-1» по грі виграє 3:1 у «Шахтаря», то з таким суперником неможна діяти у відкритий футбол. А ми вміємо терпіти і перекривали усі задумки, котрі були у хороших півзахисників дніпрян, таких як Піхальонок, Рубчинський, Бабенко, Гуцуляк – той хлопець, котрий стучиться у збірну. Наш план на гру був терпіти, а в атаці у нас завжди є моменти.  Сьогодні нам пощастило – два моменти і два голи, або три моменти і два голи. У нас була хороша сьогодні реалізація.

– Ви з Юрієм Максимовим разом грали ще у «Вердері». Чи це була додаткова особиста для вас мотивація?

– Ні (посміхається). Якщо так рахувати, то з будь-яким тренером що працює у нас в Україні будуть ігри принципові. Я з усіма добре знайомий, з кимось разом грали, або один проти одного. Але повторюся, мені дуже подобається, як грає «Дніпро-1», і ті хлопці, які грають за команду, і команда повністю заслуговує на ту позицію, що займає у турнірній таблиці. Нічого принципового не було, а хотілося лише тільки того, щоб «Ворскла» перемогла, що ми і намагалися зробити.

– Цього разу команда пропустила тільки один гол. Вдалося навести лад в обороні?

– Якби ми програли 0:1, я був би незадоволений, але ми перемогли 2:1, Якщо я буду знати, що ми пропускаємо, але перемагаємо, то буду погоджуватися із цими пропущеними м’ячами (посміхається). Насправді все створюється з напівмоментів, а ми знали, що дніпрянам не можна давати простору, адже в їх складі дуже інтелектуальні гравці. Ті ж Гуцуляк і Філіппов можуть зробити гол з нічого. Сьогодні нам це вдалося.