Голкіпер СК «Дніпро-1» Євген Волинець прокоментував підсумки матчу проти полтавської «Ворскли» в інтерв’ю клубній пресслужбі і «Профутбол Digital»:

– Сьогодні, мабуть, незвичні відчуття, адже команда відвикла програвати.

– Відчуття не дуже хороші. У нас був гарний початок, але ми, мабуть, самі трохи винні у тому, що гра закінчилась з таким рахунком.

– У першому таймі намагалися один одного якось підбадьорити?

– В процесі це тяжко і вже більше у роздягальні вводили корективи. І тренери, і гравці між собою поспілкувалися, що треба рятувати матч. У другому таймі була вже зовсім інша картина, але ми не змогли бодай відігратися.

– Команда пропустила чотири голи у двох останніх матчах, що на вас не схоже. Скажіть, хто більше помилявся?

– Мабуть я, якщо я пропускаю. Тут немає більше винних (посміхається).

– І все ж таки, що не вийшло у команди?

– Звісно, що чотири пропущених голи за дві гри – це дуже багато. Але я хочу похвалити той же «Чорноморець», котрий добре грає на атаку, і навіть у меншості вони склали для нас проблеми. Проте, це, звісно, не виправдання. Мабуть, у нас щось трохи зламалося, з’явилися помилки, але попереду ще є гра і будемо старатися діяти більш надійніше в обороні.

– На останніх хвилинах матчу ви пішли у чужий карний майданчик, і навіть завдали удар. Раніше таке з вами було?

– Один раз було, але я не забивав. А краще, щоб я туди і не ходив, а ми тільки вигравали.

– Залишився один матч у цьому році. З яким настроєм команда буде рушити до Житомиру?

– Зараз важко сказати, але цей результат говорить про те, що нам треба їхати туди тільки вигравати. Ми прикладемо до цього максимум зусиль, а там вже будемо дивитися, як воно вийде.