– Сьогодні погода була не футбольна, хоча і футбольна (посміхається), але поле витримало зливу, а усі хлопці старалися, як у нашій команді, так і у полтавській «Ворсклі».. Гра була напружена, всі прагнули до перемоги, грали на результат. Дякую хлопцям, адже нам вдалося виконати завдання, котре було поставлено перед командою на матч. Проте за рахунку 3:2 останні хвилини для нас були важкими.

– П’ята поспіль перемога «Дніпра-1». Команда планує боротися за «золото»?

– Давайте не станемо зараз загадувати. Будемо грати кожен матч, а там подивимося, що буде далі.

– Приїзд в Полтаву для вас був особливий?

– «Ворскла» для мене не чужа команда. Тут пройшли дуже хороші два з половиною роки, коли ми разом працювали, намагалися щось побудувати, так що Полтава для мене не чуже місто.

– Так у вас був сьогодні домашній матч? (посміхаються)

– Ні, в Полтаву я з радістю приїжджаю побачити хлопців, з якими разом працювали, десь перемагали, були і тяжкі матчі, але я задоволений, що побачив старих друзів – це головне.

– Чому була така низька реалізація гольових моментів?

– Погода була не дуже футбольна, поле м’яке, десь і м’яч застрягав. Але найголовніше, що ми перемогли – це для нас дуже важливо.

– Мова не йде про якусь незібраність?

– Ні, хлопці усі старалися, але десь погода, десь поле не давало забити. Проте, перемога – є перемога. Дякую хлопцям за їх роботу.

– Гуцуляк у вас тепер новий бомбардир?

– Третій гол у матчі, який він сьогодні забив, я вважаю – це фантастика.

– Якщо взяти «Ворсклу» сезону 2021/22 і теперішній «Дніпро-1», то це, на ваш погляд, приблизно рівні за класом команди?

–  Відверто кажучи, вже не хочеться згадувати те, що колись було. У кожного тренера своя думка про гру, котру він ставить. Я підбирав тих хлопців, які підходили під моє бачення, так що не можу зараз так порівняти.