Головний тренер СК «Дніпро-1» Юрій Максимов прокоментував підсумки переможного гостьового матчу проти «Оболоні»:

– Ми розуміли, що гра буде тяжкою. «Оболонь» десь і контролювала гру, а ми передивлялися їх матч з «Чорноморцем», де вони пропустили гол на останніх хвилинах. Так що ми налаштовувалися на серйозну зустріч.

-Едуард Сарапій сьогодні діяв не на звичній позиції в центрі оборони, а на місці опорника. Як оціните його гру?

– Він вже грав у нас на цій позиції, коли той же Бабенко пропускав матч, так що я задоволений його грою. Це вже не перший раз.

– Чому досить рано ви замінили Філіппова?

– Філіппов добре тримає м’яч і десь грає у недодачу, але другий тайм вже грали проти вітру, не було стільки сил, тому хотіли випустити нападника, котрий має швидкість. Проте футболіст десь згубився і потім його довелося замінити.

– Для гравця це не дуже приємний дзвіночок?

–  Ми нікого не умовляємо. Кожен футболіст тут отримує гроші, він повинен виходити і грати.

– Чому команду залишили бразильці?

– Я вже коментував цю ситуацію. Коли ми знаходились на зборах у Туреччині, ворог атакував Придніпровську ТЕС, і все це хлопці побачили, тому вирішили залишитися у Туреччині, тому що прсото побоялися їхати в Україну.

– Когось ще візьмете?

– Щоб когось брати – треба час, а брати будь-кого немає сенсу.

– Другий поспіль матч проти аутсайдера і знову він важко дався.

– Кожна команда грає на результат, і чим нижче суперник у турнірній таблиці, тим складніше проти нього грати. Хлопці віддаються грі, наче вона остання. Вони діють від оборони, і цей захист взкривати важко. Захищатися завжди простіше, ніж атакувати.