Головний тренер СК «Дніпро-1» Юрій Максимов відповів на запитання журналістів на післяматчевій пресконференції.

– З перемогою. З чим пов’язана невиразна гра, яка сьогодні була? Це через нещодавній матч з «Поліссям», чи є інші причини?

– Головне, що ми сьогодні перемогли. Можливо, не було яскравої гри, але є перемога. На даний момент це для нас краще. Ось, з Поліссям гарна була гра, але не зуміли пройти далі. Дай Боже, щоб далі був результат.

– Наскільки важка травма у Когута?

– Так виходить, що ми з кожною грою ми по одному хлопцю втрачаємо. В нього коліно пішло у бік. Він зробить МРТ, після чого лікар скаже, що з ним.

– Який, на ваш погляд, фізичний стан команди в цілому? Як вона підготовлена до сезону?

– Щоб розуміти в якому стані команда, треба було пройти тренувальні збори. Хлопці зараз стараються, за що з могу боку їм лише подяка. Будемо далі тренуватися, і в процесі дивитися, хто у якому стані перебуває.

– Чи розраховуєте ви на Феліпе Піреса і Маркоса Андре?

– Ці хлопці тренуються разом з нами. Їм потрібен час. Ми ставимо тих, хто є сильнішим на даний момент.

– «Дніпро-1» найбільш «домінуючий» клуб УПЛ у цьому сезоні за даними Wyscout. Ви і далі прагнете так грати?

– Ми мало забиваємо, але це футбол. У нас є нападники, ми ставимо вперед Когута, який раніше там не грав. Є Філіппов. Ставимо сильніших хлопців, на яких ми розраховуємо.

– Сарапій зіграв сьогодні в опорній зоні. Задоволені його грою?

– Я дуже задоволений цим хлопцем. Він – бойцюган, як-то кажуть. І в технічному плані, і в тактичному він мені дуже подобається.

– Далі також будете використовувати його на цій позиції?

– Коли буде питання, кого ставити… Знаєте, в нас випав Бабенко, і коли розмірковували, кого ставити на цю позицію, обрали Едуарда.