– Які емоції від знайомства з командою?

 

– Все добре, нам зараз все подобається. Ужгород – місто невелике, охайне, але ми його пізнаємо кожен день. На цей час усе тільки позитивно.

 

– Перед переходом, що ви знали про «Дніпро-1» і чемпіонат України?

 

– Спілкувалися із Моледо, Тайсоном іншими бразильцями, які пограли в Україні – усі вони добре відгукнулися про команду і чемпіонат та рекомендували перехід.

 

– Після вашого переходу, як вам рівень команди і чемпіонату в цілому?

 

– Тут дуже багато якісних футболістів, хорошого рівня. Тут європейський футбол – більш інтенсивний і силовий – це дуже подобається і тепер буду звикати до цього.

 

– Яка на ваш погляд атмосфера в команді? Наскільки відрізняється від того, що було у попередніх клубах?

 

– Як я вже і сказав, тут багато людей із хорошими якостями, і не тільки футбольними, а і у плані людяності. Хлопці нам допомагають із мовою, із різними звичаями і допомагають кожного дня, при цьому самі підходять і розповідають – це стосується і побуту, і тренувань. Зараз адаптуюся і гадаю, що рухаюся і вірному напрямку.

 

– В Україні зараз триває війна. Наскільки складно було прийняти рішення про перехід і що стало головним у цьому питанні?

 

– Звісно, що дивися інформацію, знаю, що на території країни тривають бойові дії і тут непросто, але українські футболісти тут знаходяться і грають у футбол, і ми легіонери теж тут знаходимося і граємо. Дивлюся, що у тій частині країни, де команда базується усе спокійно, ми усе це бачимо. А ті хлопці, хто їздили на матчі вглибину країни теж бачили, що там ситуація під контролем, тому  зараз приїхав і знаходжусь разом з командою.

 

– Що побажаєте вболівальникам «Дніпра-1»?

 

– Дуже приємно було бачити вболівальників у Кошицях, де нас підтримували з українськими прапорами і тут в Ужгороді до нас постійно підходять і вітають. Хочеться побажати, щоб ця війна скоріше закінчилася, не було загиблих. Ми зараз в цей момент разом з українцями.

 

 

scdnipro1.com.ua