— Наскільки вдалося вам відносити команду після гри Ліги чемпіонів?

 

— Маю бути відвертим – нам не вдалося підготувати цю гру. Єдине, що ми спробували за 48 годин відновити хлопців і просто приїхати на гру.

 

— Ви дійсно маєте жорсткий графік, але ж ви готувалися до цього. Як тоді плануєте проводити залишок сезону у такому ритмі?

 

— Найбільшою проблемою є календар. Минулий сезон ми закінчили півфіналом Ліги Європи, а за три дні вже почали новий сезон. Не відпочиваючи зовсім. У інших команд, які досягли цих стадій єврокубків, було 7-15 днів на відпочинок. Ми за три дні розпочали новий сезон. У такому ритмі багато ігрових нюансів, принципів забувається, вони втрачаються. В нас немає тренувань, аби навчитися чомусь новому. Працюємо лише на відновлення. І окрім цього щільного календаря, нас вразила хвиля ковіду, деякі футболісти зазнали травм. Знаємо, що «Дніпро-1» зараз потерпає також від певних кадрових проблем.

 

Ми живемо таким життям зараз: прилітаємо, виїжджаємо на матчі, граємо. Напевно, потрібно 40 гравців, щоб проводити матчі у такому режимі. Я ні в якому разі не кажу це, аби себе захистити. Просто адміністрації усіх клубів мають розуміти, наскільки важко зараз готувати команду. Це зовсім новий виклик. І ми дивимося на усі чемпіонати – скрізь постійні сюрпризи. Одні й ті ж команди грають дуже нестабільно.

 

Пресслужба СК «Дніпро-1»