— Звичайно, вже скучив за командою, тренуваннями. Ще й пощастило з погодою, займаємося на натуральному газоні. Тож, усе відмінно, настрій хороший.

 

— Як тобі рівень новачків команди?

 

— Поповнення у нас за мірками України дуже добре. Зараз навесні нам буде важкувато потрапити до першої шістки, але з наступного сезону таке завдання буде ставитися точно. Повторюся, що як для чемпіонату України, у нас дуже якісне поповнення, тому ми просто зобов’язані грати краще і здобувати більше перемог.

 

— До клубу прийшли гравці, які раніше виступали за дніпровську команду. Наскільки ця складова цікава?

 

— Дійсно, це цікаво, адже вони мої друзі, і я завжди був з ними на зв’язку. І вони самі радіють, що сюди повернулися, адже для них це рідна команда. Усім очевидно: якщо все буде добре і стабільно, то багато футболістів будуть обирати «Дніпро-1». Подивіться ось на нашу базу. Історія у сучасного клуба коротка, але усі сприймають його продовжувачем традицій старого «Дніпра». Отже, якщо усе буде стабільно і добре, то багато охочих буде виступати за нашу команду.

 

— Сьогодні на медогляді вигадали новий вид обстеження, за яким визначається «рівень олів’є» за підсумками новорічних свят. Який «рівень олів’є» у Сергія Кравченка?

 

— Нормальний (посміхається). Не пам’ятаю, навіть, чи їв я його на Новий рік за традицією. У мене трохи «рівень нутелли» піднявся в Італії (посміхається), адже там куштував з нею круасани і млинці, так що мені треба «рівень нутелли» зменшувати.

 

— Попереду багато цікавих спарингів проти команд вищих дивізіоні своїх країн, що раніше для спортклубівців було рідкістю. Наскільки цікаво буде з ними грати?

 

— Дійсно, все це цікаво. По-перше, ми зараз їдемо раніше на збори, ніж рік тому, коли топові команди вже вид’їжджали, і суперників хороших було мало. До того ж зараз ми граємо в УПЛ, і з нами вже рахуються. Мені завжди було цікаво грати проти більш сильних команд з різних країн. Головне тепер, щоб нас погода не підвела, адже у січні в Туреччині часто дощить, але сподіваюсь, що нам пощастить, і все буде добре як з тренувальним процесом, так і з проведенням спарингів.

 

— Сергію, взагалі наскільки ти в собі відчуваєш сили грати? Готовий проводити 90 хвилин на полі і в цьому сезоні, і у наступному?

 

— Планувати тут – справа невдячна. Головне, щоб Бог дав здоров’я, а бажання, сили і мотивацію я знайду. Ігри восени показали, що я можу грати усі 90 хвилин. Буду віддавати усі сили, щоб бути потрібним команді. Хочу грати, а як воно буде – не знаю.