— Сергій, матчі проти «Інгульця» завжди відбуваються у запеклій боротьбі, і, здається, сьогодні дніпряни все ж таки були ближче до перемоги?

 

— Звісно, ми сьогодні налаштовувалися тільки на перемогу, і тільки три набраних очки були б для нас у грі з    «Інгульцем» позитивним результатом.

 

— Чого все ж таки команді не вистачило, щоб дотиснути суперника, адже моментів було у спортклубівців значно більше?

 

— Не вистачило одного забитого м’яча, адже моментів і справді було достатньо. Шансів у нас було багато, і це підтверджує статистика. Залишалось тільки реалізовувати свої моменти, і тоді ми виграли б матч.  А окремо хочу сказати, хоча це і не виправдування, проте «велика подяка» тим, хто поставив початок матчу на другу годину дня. Я кажу це по факту, адже я — футболіст і відчуття абсолютно різні, коли ти граєш у вечорі або у саму спеку. Хоча, звісно, усі ми в однакових умовах — і ми, і суперники, але все ж таки про це хочеться сказати.

 

— У команди змінився стиль гри, у захисті з’явилися нові футболісти, наскільки ви вже пристосувалися один до одного?

 

— Тренерський штаб від нас вимагає, щоб ми могли діяти використовуючи різні тактичні схеми, і навіть за ходом матчу ми повинні безболісно змінювати побудову на полі, граючи і у три, і у чотири захисники.  І чим швидше ми все це засвоїмо, тим простіше буде нам і важче суперникам.