— Олексій, ми бачимо наскільки гравці «Інгульця» радіють результату, і, відповідно, дніпряни сьогодні не задоволені. Як тобі перший матч сезону?

 

— По-перше, мені цікаво, хто саме поставив початок гри на 14 годину, коли на вулиці 30-градусна спека?! Якщо вболівальники хочуть бачити хороший футбол з великою інтенсивністю, то за таких погодних умов це практично не можливо, адже у другий годині дня дуже спекотно.

 

— І все ж таки, сьогодні команда створила достатньо моментів. Чого не вистачило, щоб досягти перемоги?

 

— Дійсно, ми власні моменти реалізувати не зуміли. Мабуть, це треба трохи заслужити. Так, вдачу треба заслужувати. Будемо працювати більше на тренуваннях і усе це відпрацьовувати, а тоді такі моменти, як у Адамюка, Довбика і у мене, почнемо реалізовувати. Будемо більше працювати і у наступних матчах будемо забивати.

 

— Наскільки команда адаптувалася до ново схеми гри, принаймні група атаки?

 

— Поки що ми ще звикаємо, адже до сьогоднішнього матчу провели тільки два спаринги цим складом. Новачки тільки втягується у гру команди, хоча сьогодні і непогано зіграли. Від сьогоднішнього результату ми не засмучуємося, ні в якому разі, хоча, звичайно, 1:1 нас не влаштовувало. Але зараз тільки початок сезону і все ще попереду. Вище голову і успіхі прийдуть!