Післяматчева пресконференція головного тренера «Колосу» Ярослава Вишняка:

– Ми дуже насторожено ставилися до матчу. Розуміли, що «Дніпро-1» повернувся у рідне місто, і хотілося б, щоб це було на постійній основі, щоб закінчилась війна і усі наші клуби повернулися до своїх домівок. Так що цей фактор впливав, плюс новий наставник в команді, перед яким кожен гравець намагався проявити себе з найкращого боку, тому таку мотивацію футболістів суперника ми, звісно враховували, готуючись до гри. Щодо тактичної схеми, то ми знали, що Юрій Максимов грав у три захисники в Полтаві, тому ми такий варіант враховували. В принципі, все до чого ми готувалися, усе так і сталося.

– У грі вийшли два різних тайми.

– Перший тайм був рівний, можливо у контролі м’яча, але створених гострих моментів у нас було більше, які ми повинні були реалізовувати. Можливо більше і в цілому їх у нас було по грі, але тут мені важко сказати, я статистику ще не переглядав. У другому таймі слід віддати належне «Дніпру-1», який має у своєму складі багато майстерних гравців, а є і такі, що, на мій погляд, найкращі в Україні в своєму амплуа. Вони почали рухатися, м’яч став добре ходити,  вони почали підлаштовуватися і відчули позиції, на яких їх бачить тренер. Тут, вважаю, що не ми стали гірше грати, а «Дніпро-1» додав за ходом матчу. Плюс забитий нами гол вплинув на дії хлопців, адже з психологічної точки зору вже хотілося зіграти надійніше.

– Нічия для вас позитивний результат на «Дніпро-Арені»?

– Якщо б сказали до гри, то, мабуть, так. Але так, як складалася гра, адже ми забили перший гол, то можливо, хотілося б більшого. Проте не будемо гнівити Бога. Подякуємо йому, що взяли один заліковий бал, і будемо готуватися далі. Ми більше задоволені, ніж розчаровані.


scdnipro1.com.ua