— Сумно зараз у роздягальні… І тренерський штаб сумний. Але ми не розчаровані. Якщо впродовж наступних матчів буде такий настрій, організація ігри та ініціатива, то можемо стверджувати, що команда є. Пенальті, звичайно, лотерея, яка могла піти на будь-чий бік. Ми вітаємо суперника, який був щасливішим і мав більше спокою при виконанні пенальті. Але по грі ми не дали абсолютно нічого створити «Олександрії». Нейтралізували все те, що вони робили проти інших команд: вертикальні передачі від Пашаєва, боротьба за другий м’яч, насиченість у центрі поля, стандарти, простота у грі, яка змушує опонента весь час битися. Ми на це відповіли і не дали нічого створити, крім двох подарунків з нашого боку. Думаю, інакше вони не забили б ніколи. Це був наш матч. Можливо, яскраво виражених моментів не було багато, але було достатньо епізодів, коли ми могли закрити матч. Згадати хоча б подачу Тейлора – якщо б пас йшов низом… Булеца, Назаренко, Довбик багато нагнітали, але забракло реалізації. Претензій до команди немає абсолютно. Відчувається лише великий жаль. Пройти далі – це була мрія команди, і за грою ми на це заслуговували.

 

— Чи вистачить команді сил та налаштування на гру у понеділок проти того ж суперника?

 

— Звичайно, зараз атмосфера сумна, ми виснажилися та є емоційно порожніми. Завтра у команди вихідний, післязавтра зробимо відновлення. Буде багато розмов психологічного плану, аби ми були готовими на понеділок. Буде і певна ротація. Мусимо переорієнтуватися на чемпіонат та битися у кожному матчі, адже перебуваємо у небезпечній зоні. Кожний матч для нас є відповідальним та дуже важливим.

 

— Чим був зумовлений вибір голкіпера на цю гру?

 

— Він нас вів у Кубку, скажімо так. Треба віддати належне, ми говоримо про хорошого голкіпера. Сьогодні у нагоді стала його гра ногами, яка дала у деяких епізодах вихід з оборони під тиском «Олександрії». І, звичайно, десь підсвідомо мали у думках пенальті. Але не вийшло сьогодні.

 

— Вболівальники часто запитують, коли можна буде побачити Білла?

 

— Ми бережемо його. Хочемо, щоб на час виступу у першій команді, він був готовим продуктом, а не просто надією. Він молодий пацан, який тільки прийшов і має пройти певний час адаптації до футболу і до побуту, побачив, які команди грають проти нього. Наразі він цей досвід набуває у дублі і проявляє себе непогано. Сподіваємось, що незабаром він зможе нам допомогти.

 

А вболівальникам – велика подяка за підтримку. Їх було чутно, і вони давали нам вітер у спину, особливо після пропущеного гола. У кубковому матчі, коли команда грає добре, це значний удар, і вболівальники у цій ситуації надали нам сил.

 

— Незважаючи на поразку, вам аплодували…

 

— Вони бачили, що ми віддавали все на футбольному полі, що організація гри була доброю, що ми заслужили перемогу. Так, ми програли, але команда рухається вперед, і вболівальники це бачать. Якщо будемо триматися того ж тонусу, успіх прийде. Я переконаний в цьому.

 

— Свято 8 березня найкраще провести на «Дніпро-Арені»?

 

— Звичайно, ми запрошуємо всіх на стадіон. Багато дівчат люблять футбол і можуть дати нам підтримку, аби взяти реванш.

 

 

scdnipro1.com.ua