— Сьогодні був справжній кубковий поєдинок. Саме у таких проявляється характер, бійцівські якості, воля до перемоги і терпіння. Коли команда залишилась вдесятьох, дуже важко протидіяти такий команді, як «Дніпро-1». Ця команда стала зовсім іншою після зимової перерви – вона зовсім не та, яку ми вдома перемогли 4:1. Сьогодні була рівна гра. Так, після вилучення ми повністю віддали територію супернику, але стовідсоткових моментів я не пам’ятаю. Ще за рівних складів Паньків двічі врятував. Перемога є важливою для нас в психологічному плані після поразки від «Ворскли». Ще я дуже переживав за фізичний стан, але хлопці витерпіли, незважаючи на те, що не було Ковальця. Вони згуртувалися й показали, що ми є справжнім колективом. Дуже їм за це вдячний, вдячний нашому президенту. І готуємося тепер до наступного поєдинку у Дніпрі та чекаємо жеребкування півфіналу Кубка України.

 

— Чи готувались ви до пенальті?

 

— Звичайно. Ми завжди за день до кубкових поєдинків готуємося і пробиваємо 11-метрові. Вчора ми відпрацьовували стандартні положення та в кінці кожен бив пенальті. Щоправда, деякі не забивали, а сьогодні саме вони забили. Молодці. Маю на увазі Бондаренко – пам’ятаю, що він вчора не забив, а сьогодні забив.

 

— Ви вже знаєте результати інших матчів? Чи роздивляєтесь майбутнього суперника?

 

— Результати знаю, а з іншим почекаємо жеребкування. Все ж таки думаю, хотілося б… Ні, не буду казати. Лише одразу скажу, що не «Агробізнес» (посміхається) Як буде, так буде. Нам завжди випадає «Динамо». Може, цього року не «Динамо». Подивимось.

 

— Сьогодні команди, можна сказати, зіграли першу серію. Продовження буде на 8 березня. Щось зміниться чи ми побачимо приблизно такий самий футбол?

 

— Важко сказати, хто зможе взяти участь. В нас така команда, що коли випадає 2-3 гравці, картинка зовсім іншою стає. Сьогодні випав один гравець, і вже було менше конструктиву. Ковалець може зачепитись за м’яч, притримати, і сьогодні нам цього в атаці не вистачало. А у захисті претензій до хлопців у мене немає. Вони віддавали всі сили, вийшли молоді хлопці, Мирошниченко вийшов не на свою позицію. Все залежить від стану гравців – тоді будемо думати про тактику, склад і про картинку гру.

 

 

scdnipro1.com.ua